≫ 

Željko Joksimović vas poziva na Music Week festival na Kopaoniku (VIDEO)

Željko je video porukom pozvao svoje fanove na nastup 9. marta u hotelu Grand

  • 1

Kada je pre 4 godine prvi put održan Music Week festival na Kopaoniku, on je bio jedan od prvih izvođača koji su nastupili. Ove godine Željko Joksimović nastupa ponovo na najboljem domaćem zimskom festivalu, 9. marta u hotelu Grand, a broj mesta je ograničen.

- Festival je odličan. Održava se u pravom zimskom ambijentu, svuda oko nas je sneg, dobro društvo, dobra muzika. Tako je bilo na prvom Music Weeku, a zanimljiv provod očekujem i ovog puta - rekao je Joksimović i dodao: "Skymusic se potrudio da događaj izgleda i zvuči vrhunski, i zaista se radujem svom koncertu, okružen prijateljima i dragim ljudima".

Music Week se održava četvrtu godinu zaredom u organizaciji Skymusica i MK Mountain Resorta, a Joksimović kaže da se od ostalih nastupa razlikuje po tome što je za nijansu intimniji.

- Priređuje se u manjem prostoru, tako da je i atmosfera, samim tim, drugačija - kaže Željko i video porukom poziva svoje fanove na nastup:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Music Week Festival 4 (@musicweekfestival) on

Joksimović je nedavno na MAC ceremoniji nagrađen sa dva prestižna muzička priznanja - "Najbolja pop numera muškog izvođača", kao i "Najbolja kolaboracija" za duet sa Eminom Jahović.

Prvog vikenda na Music Weeku nastupa još nekoliko dobitnika MAC priznanja: 8.marta goste će zabavljati Aca Lukas i Magla bend, a 9. marta uz Željka nastupa i Milica Pavlović.

Drugi vikend Music Week-a rezervisan je za Parni valjak i Tropico bend 15. marta, dok će 16. marta nastupati Lepa Brena i Dženan Lončarević.

Music Week festival je poslednjih godina postao nezaobilazno mesto za sve one koji žive dinamično, tokom dana žele da se bave sportom i relaksiraju, a uveče očekuju vrhunsku zabavu. Iz godine u godinu okuplja sve veći broj posetilaca, a prošle godine festival je posetilo više od 8.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. mart 2019 | 15:57

    Docicu ako mi platis prevoz ,pa nezive bas svi tako bogato da mogu na mig da se pojave bilo gde i na svakom mestu ,p.s. Zeljko je vrstan i dobar muzicar visestrukog talenta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA