≫ 

Jelena Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke: "Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela... ponosu moj, spavaj mirno, anđele moj"

"Zauvek dok mi živimo, živiš i ti..."

  • 17

Emotivne čitulje osvanule su jutros u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Od nje se i na ovaj način oprostila njena kćerka, Jelena Karleuša.

- Anđele naš lepi i dobri tu si s nama, zauvek dok mi živimo, živiš i ti... - piše u jednoj čitulji, koja je potpisana sa "Jelena, Danijela, Marko, Atina, Nika i Duško".

Čitulja kojom se Jelena sa porodicom oprostila od majke/ Foto: Večernje novosti

U drugoj čitulji Jelena se sama oprostila od majke.

- Pobednice moja, moj veliki borcu... ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela... ponosu moj, uzoru moj, ljubavi moja, lepa nasmejana... spavaj mirno, anđele moj... tvoja Jelena - napisala je pevačica.

Od Divne su se oprostile i kolege iz Grand produkcije, kao i njena sestra.

Foto: Printskrin/Novosti

Sestra se kratkom, ali emotivnom porukom oprostila od svoje Divne.

Foto: Printskrin/Novosti

Divna Karleuša preminula je iznenada u svom stanu u 61. godini usled teške borbe sa opakom bolešću, 2016. godine hospitalizovana je zbog teškog zdravstvenog stanja, a lekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv.

Divna Karleuša/ Foto: Instagram/divnakarleusa

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vreme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd.

Sahrana će biti održana u sredu, 6. marta 2019. godine u 15:20 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Primanje saučešća je od 14:30 sati.

VIDEO: Saša Popović i Suzana Jovanović utučeni nakon smrti Divne Karleuše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saj

    5. mart 2019 | 08:24

    i ovo je sad kao bitna vest??

  • mila

    5. mart 2019 | 11:43

    Žao mi je Divne, sve je jasno i ja sam plucni bolesnik.Ali, ćerka sada treba shvati da onoliko javno razmetanje novcem i bahaćenje nije dobro, jer ovaj nesrećni narod nema para ni za lekove, a kamoli da se leči u inostranstvu.Svi mi osećamo patnju i zato ne pljuj po svom narodu , jer si sada videla koliko to boli. Saučešće zbog majke!

  • Н. С.

    5. mart 2019 | 10:45

    Па каквим речима да се опрости?. Сви су тужни кад изгубе родитеља. Боље би било да је пазила на понашање док је мама била жива

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA