≫ 

"Dok sam šetao na štiklama i u suknji, ti si ponosno šetala sa mnom po Beogradu..." Boki 13 se potresnim rečima oprostio od Divne Karleuše (FOTO)

Dok sam šetao na štiklama i u suknji, ti si ponosno šetala sa mnom po Beogradu, bodrila me i davala mi podršku - napisao je Bojan Jovanovski na Instagramu

  • 9

Od Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju, 3. marta, u 61. godini, nakon trogodišnje borbe sa opakom bolešću, potresnim rečima oprostio se i Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13

Boki 13 ispisao je dirljive reči kojima se na društvenoj mreži oprostio od majke Jelene Karleuše sa kojom je bio vrlo blizak, a svoju poruku imenovao je rečima: "Jedinstvena i neponovljiva Divna".

- Dok sam šetao na štiklama i u suknji, ti si ponosno šetala sa mnom po Beogradu, bodrila me i davala mi podršku dok su mi se drugi podsmevali i vređali me. Bila si mi kao druga majka, bila si uz mene kada mi je bilo teško, bila si uz mene kada mi je najviše trebalo. Bila si uz mene i verovala mi kao što mi je retko ko verovao i podržavao me. Prva si me odvela u naš omiljeni restoran u Beogradu, nikada mi nisi dozvolila da platim ručak ili večeru, bila si najelegantnija žena koju sam upoznao. Bila si skromna i velika, imala si srce, golemo lavovsko srce, bila si mudra, imala si ljubavi i razumevanja za sve! Bila si jedinstvena, posebna i neponovljiva, bila si Divna! Srećan sam što sam imao takvu osobu u svom životu, i tužan, mnogo, mnogo tužan što te više nema! Ovo je tako malo što pišem za tebe... Za mene si bila i bićeš jedinstvena i nezaboravna Divna (najdivnija) Karleuša. Zbogom, draga moja Divna - napisao je Boki 13 i dodao: Divna i Jelena nisu bile samo majka i ćerka, one su bile borci u borbi koja se zove ŽIVOT - napisao je Boki 13.

Bokijev oproštaj od Divne, Printskrin: Instagram/boki13official

Podsetimo, nekadašnja novinarka i radio-voditeljka Divna Karleuša preminula je u 61. godini u svom domu u Beogradu. Duško Tošić danas je iz Kine stigao u porodičnu kuću na Dedinju, nakon vesti o smrti tašte. Fotografije pogledajte OVDE.

VIDEO: Saša Popović i Suzana Jovanović utučeni nakon smrti Divne Karleuše

VIDEO: Poslednje pojavljivanje Divne Karleuše u javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. mart 2019 | 12:48

    Iako mi o aj Boki 13 nije jasan poruka koju je poslao me je dirnula. Ima tako malo ljudi koji su puni razumevanja i topline i velika je tuga kada odu.

  • Tragovi prošlosti

    5. mart 2019 | 12:47

    Predivna,emotivna poruka.Divna ce svakako ostati ziva u dušama najbližih,ali i mnooogih drugih znanih i neznanih.Neka joj je laka crna zemlja,a njenoj Duši lak put u nova svitanja.

  • X

    5. mart 2019 | 12:24

    Lako biti borac kao Jelena kad pored sebe ima muža koji zarađuje silne pare.Bori se ti kad si sam bato moj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA