≫ 

Anabela vodi Lunu na ugradnju silikona čim izađe iz Zadruge, a evo šta Gagi misli o ćerkinoj odluci da poveća grudi!

- Znam da je Luna pričala u rijalitiju da hoće veće grudi, a šta Anabela radi po tom pitanju, stvarno ne znam - rekao je Gagi

  • 47
Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani 8. marta napunila je 23 godine, a kada izađe iz Zadruge 2 čeka je ostvarenje velike želje - ugradnja silikona u grudi! 

Naime, njena majka Anabela Atijas već se raspituje o najboljoj klinici za ono što Luni treba, a s obzirom na široka poznanstva Anabela će Luni obezbediti najboljeg hirurga koji će joj ispuniti želju da više ne bude "ravna".

Dodatni razlog za ugradnju silikona u drugi jeste i taj što Luna namerava da se bavi muzikom, o čemu mnogo priča u poslednje vreme, a zbog javne scene trebalo bi da izgled dovede do maksimuma i da ima ono što i većina pevačica ima - silikonske implante.

Ipak, Gagi Đogani nije upućen u to da Anabela traži kliniku na kojoj će Luna ugraditi silikone, ali kaže da nema ništa protiv.

- Iskreno da vam kažem, nisam upućen u tu priču. Anabela mi ništa nije pričala o tome da traži hirurga koji će Luni uraditi grudi. U svakom slučaju, ja nemam ništa protiv toga. To je danas potpuno normalna stvar. Znam da je Luna pričala u rijalitiju da hoće veće grudi, a šta Anabela radi po tom pitanju, stvarno ne znam - rekao je Gagi.

Anabela i Gagi, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Luna je u oktobru 2018. rekla da odmah po izlasku iz druge sezone Zadruge ide pod nož.

Fale mi grudi da kad obučem kupaći ili majicu, da to lepo izgleda, a ne da sam ravna ovako! Uradiću silikone i imaću i ja lepe grudi - rekla je Luna, a nakon sugestije Nataše Moskve da ne pretera, Đoganijeva je rekla:

Ma da, trojku ću da uradim. Neću prevelike i one uzdignute sa velikim bradavicama koje se vide kroz garderobu. Nije mi lepo kad bez brusa nose majice i bradavice se devojkama naziru. Ti si lepe uradila. Sviđaju mi se i grudi Aleksandre Subotić jer deluju prirodno i meko, imaju lep pad, a nisu kao Stanijine i još kod nekih ovde, uzdignute i tvrde.

Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

S druge strane, Miki Đuričić tada je poručio Luni da joj silikonske grudi nisu potrebne.

- Ti si mnogo visoka i imaš građu uz koju ne idu velike grudi. Nemoj ništa da radiš, tako ti je dobro - rekao joj je Đuričić.

Anabela je tokom prve Zadruge, u kojoj je Luna učestvovala, na Instgramu uz njenu fotografiju u kupaćem kostimu napisala:

- Rodila majka zgodnicu svoju. Moramo i te si*e još da kupimo kad smo već sve pokupovali!

Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Inače, Gagi Đogani je otkrio da je Luna i dalje na lekovima, te da je vrlo sklona infekcijama.

- Zadovoljan sam kako se Luna ponaša i njenom vezom sa Markom. Psihijatar joj je produžio terapiju. Ona je u rijalitiju, tamo je sve mnogo stresno i mnogo toga utiče na njenu anksioznost zbog koje pije lekove. Za infekciju na licu dobila je terapiju, pa bi trebalo da joj se to uskoro povuče. Moguće je da je to dobila zbog loših higijenskih uslova. Ona ima osetljivo lice, sklona je takvim infekcijama - objasnio je Gagi za Scenu.

VIDEO: Luna i Marko se prvo opasno posvađali, a onda se izmirili pod tušem

VIDEO: Zadruga Specijal: Kija otkriva da ima sanse za pomirenjem sa Slobom, dok ga Luna upoređuje sa Markom Miljkovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pcelica Maja

    10. mart 2019 | 19:36

    A posto Lunci ce se baviti pevanjem SILIKONI su neophodni jel da mama, jer glas nikako nema a ni sluh rekla bih, ljubi je majka!!!

  • ...

    10. mart 2019 | 10:38

    Ima 23 godine, ne izbija iz rijalitija, psihijatar joj je produzi terapiju, mama trazi doktora za silikone,tata ne zna nista o tome,ali mu je drago sto lekovi deluju i sto je neki tamo delje u wc-u pred nazalost milionima gledalaca...

  • Eeee jadooo

    10. mart 2019 | 10:19

    Bolje da je izleci i nauci kako da brise nos. U njenom slucaju grudi su najmanje bitne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA