≫ 

Dirljivo: Bila joj je najveća podrška, a evo kako je Jelena Karleuša odlučila da se oduži mama Divni za sve što je učinila za nju

Jelena je i dalje utučena zbog smrti majke Divne

  • 11

Jelena Karleuša bila je jako vezana za svoju majku Divnu koja je preminula 3. marta 2019. godine, a kako bi pokazala koliko joj je ona značila u životu planira da snimi pesmu samo za nju.

Jelena je rešila da joj Marina Tucaković koja je inače bila Divnina dobra prihateljica napiše baladu sa kojom će se vratiti na scenu kada za to bude bila spremna.

Jelena na sahrani majke Divne, Foto: Nikola Tomić

Karleuša je zamolila Tucakovićevu da joj napiše emotivni tekst, a Marina je ove navode potvrdila:

- Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pesmu o njenoj majci. Još uvek je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za tako nešto. Mora da prođe neko vreme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebao da izgleda, to sve zavisi od trenutka kada sednem da pišem - rekla je Marina, koja će Divnu pamtiti kao ženu "lafa".

Marina Tucaković, Printskrin: Youtube/1tv.mk

- Čovek nju jednostavno ne može da zaboravi. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvek je bila pozitivna i govorila je: "Samo gledaj pravo, ne osvrći se." Mnogi su slušali i zavoleli Radio 202 baš zato što je bila sjajna voditelj i svojim glasom privlačila slušaoce - ispričala je Marina.

Podsetimo, majka Jelene Karleuše preminula je 3. marta 2019. godine u 61. godini nakon duge borbe sa kancerom pluća.

VIDEO: Umesto poslednje zbogom Karleuša mami kroz suze poručila da je voli

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svrba

    11. mart 2019 | 07:39

    Ja sam izgubio oca pre 10 godina. I danas osecam bol kao pre 10 godina. Ni jednog trenutka se taj bol nije smanjio. Kažu da vreme leči sve ali lažu. Neke rane ostaju večno. I danas se secam svake reči koje mi je rekao i bio je u pravu. Ne volim JK i neću je kritikovati ali ne patiš samo ti!!!

  • Rile

    11. mart 2019 | 04:43

    Iskreno zao mi je zene ali nije Jelena jedina koja ima majku i ja sam oca sahranio video ga zadnji put 7 meseci pred smrt njegovu i morao sam da se vratim za Australiju deca mala krediti jedino sto sam mogao bilo je da tugujem u sebi i da posaljem pare za sahranu sta ces nisam jedini koji je ovo preziveo ima nasih ljudi ovde mnogo koji prolaze kroz takve faze

  • Spasoje

    11. mart 2019 | 01:50

    Ama dokle vise ...? Aj sfo je ona smarac em i sada ovo... Mnogo jw

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA