≫ 

Sestra Ružice Veljković objavila njenu sliku sa muškarcem, pa poručila: Ovo je čovek sa kojim je dobila dete! (FOTO)

Ružica se porodila u tajnosti, a otac deteta, po rečima njenog oca, nije fudbaler Nikola Cvijetanović

  • 9

Pobednica Parova 4 i nekadašnja članica glupe "Models" Ružica Veljković postala je mama devojčice, a porodila se u tajnosti, pošto daleko od medija živi već mesecima unazad.

Odmah je počelo da se spekuliše da li je otac deteta fudbaler Teleoptika Nikola Cvijetanović ili izvesni doktor Marko iz Švajcarske, a Ružičina rođena sestra Tamara rešila je da pokaže zeta.

Tamara je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojo je Ružica sa svojim partnerom, ali sa maskama preko lica.

Ružica sa svojim dečkom, Foto: Instagram/ruzica_veljkovicc_

- Ovo su dva najdivnija stvorenja. Ovo je prava osoba sa kojom je ona i sa kojom će biti! Jedini muškarac - napisala je Tamara u svojoj objavi.

Nakon Tamare oglasio se i njen i Ružičin otac koji je potvrdio vest da je njegova ćerka dobila dete, demantujući da je otac fudbaler.

- Istina je da se moja Ružica porodila. Njen suprug nije fudbaler kao što se piše u štampi. Ništa ne bih mogao više da pričam, juče je na svet donela ćerkicu. Još razmišlja koje će ime izabrati za svoju mezimicu. Ja sam presrećan zbog Ružice, kao i zbog činjenice da sam postao deda - kratko je prokomentarisao Ružičin otac Aleksandar Veljković za Alo.

VIDEO: Evo kako je Ružica Veljković oplela po bivšem kolegi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA