≫ 

Aleksandra Subotić donela odluku o povratku u Zadrugu! (FOTO)

- Zbog vas i istine koja treba da izađe na videlo razmišljam ponovo da uđem, jer će se tek tada pokazati ko je tu ko - poručila je Aleksandra

  • 52

Aleksandra Subotić iz rijalitija Zadruga diskvalifikovana je na Božić, 7. januara, a sada svi očekuju momenat njenog povratka!

Naime, Subotićeva je na Instagramu napisala da je ostala nedorečena, ali da će na to uskoro staviti tačku jer je, očigledno, spremna da se suoči i obračuna sa bivšim verenikom i njegovom novom devojkom.

- Zbog vas i istine koja treba da izađe na videlo razmišljam ponovo da uđem, jer će se tek tada pokazati ko je tu ko - počela je, dodavši smajli.

Evo i kompletne objave:

Printskrin: Instagram

Podsetimo, David je u ponedeljak, 17. marta, mami Biljani Dragojević poručio da će živeti u Ivanjici, dok je Koraćeva rekla da se njegova majka "previše zaigrala".

Kako je rekla, Biljana je ne zanima, jer neće živeti sa njom, nego sa Davidom, a porom se i Dragojević nadovezao rečima da je to sramota njegove majke, a ne Anina.

Kompletne izjave pogledajte OVDE.

VIDEO: Ekskluzivna ispovest Aleksandre Subotić: O prevari, Ani i Davidu, o životu sa njegovom majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emotivna

    18. mart 2019 | 15:39

    I treba da udje natrag! Jooj, plasticna bi se istopila od muke! I treba da je vrate! Dole sa rasturacicama veza i brakova!

  • Qwerty

    18. mart 2019 | 16:38

    Diskvalifikovane osobe zbog fizickog sukoba se nemogu vratiti u isti serijal.

  • Sta reci

    18. mart 2019 | 15:24

    Posveti se bar malo detetu, a ne nemoralu i prgavosti koju si pokazala od kad si u medijima. Bar jednom se pojavi kao imalo kulturna osoba kojoj je dete na prvom mestu. Ti i Miljana iste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA