"Ako ona to voli, neka joj je sa srećom!": Milena Ćeranić o Darinom eksplicitnom videu i detaljima svojih vrelih fotki! (VIDEO)

- Svakom svašta može da se dogodi i samo ona zna kako joj je - rekla je Milena

  • 5

Pevačica Milena Ćeranić zaintrigirala je sve gostovanjem u emisiji Amidži šou, kada je njen bivši dečko Vuk Mob pričao o svom odnosu sa pevačicom Kristinom Kijom Kockar.

Čim je Vuk progovorio o Kristini, Milena je počela da se smeje, a sada je otkrila razlog zašto je tada vrištala od smeha.

- Nije to bilo konkretno oko toga, imali smo sa strane ljude, emisija ide uživo, mi smo se dobacivali pogledima i rečima, pa je ispalo kao da se ja nešto podsmevam - objasnila je Ćeranićeva.

Milena Ćeranić, Foto: Nikola Tomić

Dara Bubamara šokirala je nedavno javnost svojim eksplicitnom snimkom, a Milena je otkrila da i ona ima seksi fotografije, ali od pre skoro deset godina.

- Ne bih da komentarišem šta drugi ljudi rade i na koji način rade neke stvari. Svakom svašta može da se dogodi i samo ona zna kako joj je. Ako ona to voli, nek' joj je sa srećom - rekla je Milena i dodala:

- Najeksplicitije što sam imala je bilo kad sam se slikala za časopis "Maksim" pre osam, devet godina i tada je to bilo okej - zaključila je pevačica.

Šta je sve Milena rekla pogledajte u videu na početku teksta.

(Tlegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA