≫ 

"Slobodane, tebi treba da se sviđa ta žena pored tebe!" Takmičar žestoko odgovorio Radanoviću, ceo studio vrištao od smeha! (FOTO)

Takmičar je imitirao Kristijana Golubovića i Zmaja od Šipova, a zatim je Radanović na šaljiv način prokomentarisao Nikoline imitacije

  • 39
Ana Mihajlovski i Nikola Veljaović, Printskrin: TV Pink

U talent šouu "Pinkove zvezde" žiri i publiku oduševio je Nikola Veljović iz Trstenika koji je i pre samog nastupa sve zabavio!

Naime, Nikola je delio komplimente voditeljki Ani Mihajlovski i dao je obećanje da će, ukoliko prođe u sledeći krug, imitirati upravo nju.

Nikola je "skinuo" Kristijana Golubovića i Zmaja od Šipova, a već na početku imitacije žiri je vrištao od smeha.

- Što se mene tiče... Video si moju reakciju nakon one tvoje prve rečenice - rekla je Dušica koja se tokom nastupa smejala.

Dušica Jakovljević tokom Nikolinog nastupa, Printskrin: TV Pink

- Učenik si četvrtog razreda gimnazije? Deluješ mi starije! Jedva čekam da vidim šta ćeš nam još pokazati - rekla je Kija.

Takmičar je rekao Žiki Todoroviću da ima širok spektar interesovanje i da imitira mnoge javne ličnosti, zbog čega je dobio i njegov glas.

Radanović je sve iznenadio kada se Nikoli obratio kao Zmaj i pohvalio njegov nastup, a onda mu je Nikola žestoko uzvratio.

Printskrin: TV Pink

- Slobodane, i meni se to sviđa, ali tebi treba više da se sviđa ova žena pored tebe, a manje moj nastup! Ali, hvala ti - odgovorio mu je Veljović koji je prošao u sledeći krug sa pet "da".

VIDEO: Luni pustili prilog o Kiji i Slobi, evo kako je reagovala

VIDEO: Sloba: Oni koji kritikuju Daru rade i gore stvari, ja je podržavam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    25. mart 2019 | 21:16

    Zao mi je sto propustam ovu emisiju zbog takmicara i Zike Todorovica, ali ne mogu da gledam i slusam ovo dvoje pacenika. Tim ljudima jednostavno nije mesto tu. Zato ih uporno guraju u sve i svasta, pogotovo histericnu gospodjicu, nije mi jasno.

  • Dnooo...

    25. mart 2019 | 13:46

    Ova Kija kao i uvek, napadna, dosadna, euforicna! Ja,pa ja...ja..ja..ja... Malo je falilo da bivsem sedne u krilo. Toliko mu se nabacivala da je ispala prosta kao i uvek. I ako postoji nesto medju njima, on se bar na kulturicu uzdrzava, a ona jadna, bez kontrole, gleda ga zaljubljeno kao tetreb!

  • Stefan

    25. mart 2019 | 13:40

    Iskreno u mojoj kuci pre kad god su isle Pinkove Zvezde to se gledalo tu i tamo, sad cim se Kijin glas cuje odmah se kanal menja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA