≫ 

Milijana (21) i Milojko (74) večeras ulaze u "Parove", a tek da čujete koliko para su tražili - nedeljno!

-Očekivali su da će tražiti mnogo više, ali nisu. Lako su se dogovorili - kaže naš izvor blizak produkciji

  • 10

Milijana Bogdanović i Milojko Božić iz Pilatovića večeras, u utorak 26. marta, postaće regularni učesnici rijalitija "Parovi".

Kako saznajemo, ljubavni par o kojem bruje Srbija i region, pristao je da se takmiči u rijalitiju, a honorar nije onoliki koliko se nagađlo da će biti.

Naime, kako kaže naš izvor, njih dvoje nisu "odvalili" cifru produkciji, već su tražili 1.500 evra na nedeljnom nivou, i to za oboje.

- Njima je 1.500 evra nedeljno, za oboje, sasvim dovoljno. Očekivali su da će tražiti mnogo više, ali nisu. Lako su se dogovorili - kaže naš izvor blizak produkciji.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Era Ojdanić izjavio je da je Milijana njegov tip devojke, te da će je "skinuti" Milojku, a s obzirom na to da je pevač već bio deo "Parova" šuška se da će ponovo uči, baš zbog "fajta" oko Milijane.

- Ona je totalno moj tip devojke. Baš je moj tip devojke. Ja imam sličnu njoj, ali je malo starija od nje. Ima 28 godina. Isto je onako vitka i ljubazna - rekao je Era i dodao:

- Mnogi kažu da je ova veza komercijalna, da je medijska itd. Ja ne bih rekao jer sam čovek sa debelim iskustvom iz takvih nekih veza kao što su oni. Vidi se odmah da je on stari mačor. Kad sam odlazio u hotel Jugoslavija, ja se njega sećam odatle na ruletu. On je ekstra lik, a nije ni glup ni naivan.

VIDEO: Šta poznati misle o vezi između Milijane (21) i Milojka (74)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    26. mart 2019 | 15:11

    Oboje su bas odvratni. Ne volim ni da ih vidim, jer mi se povraca.

  • Cica S

    26. mart 2019 | 13:27

    Kao sto rekoh, sve je marketing, smislila Milijana kako da udje u rijaliti, postane poznata, a deda Milojko ce ubrzo izaci, zbog svojih godina i zdravlja, dok ce se Milijana zaljubiti i mladjeg ..i tako..nastavak serije sledi, scenario je spreman.

  • Mane

    26. mart 2019 | 13:29

    Nadam se da će svi izgoreti u stravičnom požaru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA