Saznajemo! Milijana (21) i Milojko (74) bebu u Parovima prave da bi dobili nešto mnogo veliko, evo kakav dogovor su napravili!

Par koji je šokirao Srbiju i region sa produkcijom Hepi televizije ima dogovor koji se tiče prinove, ondnosno toga šta dobijaju ako Milijana zatrudni

  • 28
Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Foto: Instagram/milojkobozic

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) u ponedeljak, 26. marta, postali su regularni takmičari "Parova", za nedeljni honorar od 1.500 evra za oboje.

Međutim, kako ekskluzivno saznajemo, par iz Pilatovića sa produkcijom je sklopio dogovor koji se tiče njene potencijalne trudnoće, te toga šta će par koji planira da se venča dobiti zauzvrat!

Radi se o tome da, ukoliko Milijana ostane u drugom stanju, od produkcije će na poklon dobiti novu kuću u kojoj će živeti.

- Produkcija im je ponudila kuću u zamenu za to da Milijana ostane trudna sa Milojkom. To podrazumeva i čest seks pred kamerama, a ukoliko se desi da joj Milojko i napravi dete, zauzvrat će dobiti  nekretninu. Još uvek nije precizirano gde, ali oboje su pristali na to, pošto sada žive u vrlo skromnim uslovima - kaže izvor za Telegraf.rs.

Milijana je verovatno i zbog svega navedenog pred ulazak u "Parove" za naš portal, kao i u svim ostalim izjavama, isticala da silno želi bebu.

Intervju na temu seksa i trudnoće pogledajte u videu ispod:

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oks

    28. mart 2019 | 12:23

    Dajte kuću junacima koji imaju osmoro i više dece a ne ovim ludacima

  • x

    28. mart 2019 | 12:39

    Treba pomoc samohrane majke i porodice sa 4-5 djece. A ne ove po rijalitiju

  • M

    28. mart 2019 | 11:22

    Ej nekim tamo neradnicima da daju dzabe kucu,zemljo Srbijo zasto to dozvoljavas???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA