≫ 

Jelena Karleuša prvi put nasmejana od smrti majke Divne (VIDEO)

Jelena se kao pravi profesionalac vratila poslovnim obavezama, a tokom snimanja Zvezda Granda se i nasmejala

  • 4

Jelena Karleuša juče se prvi put od smrti majke Divne Karleuše pojavila u javnosti, na snimanju Zvezda Granda u Košutnjaku. 

Jelena je nakon 24 dana od majčine smrti smogla snage da skine crninu i vrati se poslu i obavezama, na radost njenih fanova, a jasno je koliko joj je smrt majke teško pala i koliko su ona i Divna bile vezane.

Ponašala se kao pravi profesionalac, a vratila se na scenu u velikom stilu, u crno-beloj kombinaciji, sa vidljivim manjkom kilograma.

Jelena Karleuša/ Foto: Marko Jovanović

Jelena se u pojedinim momentima i šalila, uobičajeno kao što je to činila uvek u emisijama, pa je i Saši Popoviću na kraju snimanja otvoreno "zamerila" na jednoj stvari.

- Popoviću, nisi ništa smislio da bi članovi žirija ustali, da vide kako sam se obukla - našalila se Jelena, a žiriju i prisutnima u studiju bilo je jasno da se vratila jača nego ikad, pa su je podržali aplauzom.

Snimak na kojem se Jelena smeje zajedno sa kolegama pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    28. mart 2019 | 11:51

    Zivot ide dalje,takav joj je posao.Ne znaci ako se smeje da je jos uvek ne zali,sve je to jos sveze.Ima ona motivaciju i borbu za zivot.Samo hrabro i napred Jelena

  • Mile

    28. mart 2019 | 15:58

    Mislim da je mogla sacekati bar tih 40 .dana da prodje...prica je bila da se nece pojavljivati nigde pola godine.....ipak je majka jedna i zasluzila je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA