≫ 

Latice ruža, piće, đakuzi... Lidija Vukićević u seksi bikiniju, poručili joj da je moćna do boli (FOTO)

Glumica je napravila seriju fotografija dok se opuštala u đakuziju

  • 25
Lidija Vukićević/ Foto: Instagram/vukiceviclidija

Lidija Vukićević ponovo je ostavila bez daha muškarce, kada se skinula u moderan bikini u luksuznom hotelu na Kopaoniku u kojem trenutno boravi.

Sama činjenica da je jedna od najzgodnijih srpskih glumica govori dovoljno, a još kada se 56-godišnja Lidija koja izgleda kao da joj je bar dvadeset manje skine u seksi kupaći kostim, nastaje pravi raj za muške oči.

Lidija je uživala relaksirajući se u đakuziju uz čašu ceđenog soka...i pokazala vrhunsku liniju na kojoj joj odavno već mogu pozavideti i duplo mlađe žene.

Lidija Vukićević/ Foto: Instagram/vukiceviclidija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mukica

    31. mart 2019 | 15:28

    Ova se po ceo dan fotografiše i fotošopira slike ! Baš je prezauzeta ! Blago njoj kad nema pametnija posla. A nit je bila lepa nit zgodna

  • Лепа Шојић

    31. mart 2019 | 14:54

    Слика сређена одлично.. наочаре у ђакузију неопходне( да прикрију што фото шоп није)...Кад је дотична снимила нешто последњи пут? Бољи живот?( у прошлом веку?) Брука

  • Sanja

    31. mart 2019 | 18:56

    Neko ovoj zeni treba da javi da je njeno vreme proslo, da je neumesno da pozira ovako kao tinejdzerka i da postiže totalno suprotan efekat od zeljenog. Treba da bude negovana i svaka čast na izgledu, ali treba i da stari dostojanstveno i kao dama, a ne kao baba-starleta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA