≫ 

Mesec dana nakon Divnine smrti Jelena objavila tri broja, njihovo značenje je anđeosko, a iz jednog razloga ta poruka je mnoge iznenadila

Jelena neprestano razmišlja od svojoj majci koja je preminula pre skoro mesec dana

  • 8
Jelena Divna Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša se nakon smrti majke Divne samo jednom pojavila u javnosti, na snimanju specijalne emisije "Zvezde Granda", ali na društvene mreže i dalje objavljuje isključivo ono što ima veze sa njenom pokojnom majkom.

Nakon prepiske sa mamom koju je objavila tog dana kada je došla na Grand, Jelena je podelila objavu koja sadrži samo tri broja - 333.

Objava Jelene Karleuše Printskrin: Instagram/karleusastar

U pitanju je anđeoski broj - podsetnik da anđeli i moći prirode rade sa vama na nekoliko nivoa. To je podsetnik pozitivnog vremena i signal da je ceo univerzum uz vas kako biste ostvarili snove i želje.

Broj tri označava Sveto Trojstvo, što znači da u datom trenutku imate božansku zaštitu, pomoć i vođstvo. U najčešćem broju slučajeva, ako viđate ovaj brojčani niz, to ukazuje da imate blisku vezu sa Isusom Hristom. Trojke su takođe znak da ste na putu duhovnog razvoja i da sada živite iz ljubavi, povezani sa višim "ja" i sa Svetim Duhom.

Inače, ova Jelenina poruke mnoge je iznenadila, s obzirom na to da je poznato da je pop zvezda ateista i da to nikada nije krila.

VIDEO: Karleuša u javnosti prvi put od smrti mame

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA