≫ 

Odložen pokušaj mirenja Karleuše i Vranješa! Jelena još nije spremna za suđenje, evo čime je opravdala izostanak (FOTO) (VIDEO)

- Opravdala je izostanak, priložili su smrtovnicu, umrlicu, da još uvek nije prošlo 40 dana, da nije spremna da učestvuje u postupku. U tom smislu imamo razumevanja, videćemo sledeći put - pojasnio je advokat Ognjena Vranješa

  • 19

Prvo ročište na kojem je trebalo da se održi medijacija, odnosno pokušaj mirenja sukobljenih strana, čime bi se izbeglo dalje suđenje, odloženo je.

Jelena Karleuša nije se pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a Ognjen Vranješ, koji je došao, nije davao izjave.

Međutim, njegovi advokati po izlasku iz sudnice obratili su se novinarima.

Ognjen Vranješ izlazi iz suda, Foto: Marko Jovanović

- Jelena se nije pojavila na današnjem ročištu, sledeće je zakazano za 22.04. Ne znamo da li će se pojaviti - rekla je Ognjenova pravna zastupnica Milica Jacimovski.

Ognjen Vranješ napušta Prvi osnovni sud, Foto: Marko Jovanović

- Zakon nalaže pokušaj mirenja, ako pristanu strane, a ako ne ide se u postupak dalje - glavni pretres. Opravdala je izostanak, priložili su smrtovnicu, umrlicu, da još uvek nije prošlo 40 dana, da nije spremna da učestvuje u postupku. U tom smislu imamo razumevanja, videćemo sledeći put - pojasnio je advokat Branislav Bogdanović.

Podsetimo, današnje ročište je povodom Ognjenove tužbe protiv Jelene - zbog navodne povrede časti i ugleda, kao i za navodne pretnje upućene njemu.

Sporna je Jelenina objava na Fejsbuku, objavljena 14. januara.

Deo objave pogledajte ispod.

- Ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sada svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-džabe ti je! - poručila je ona i dodala:

- Po cenu mog života, po cenu da se razvedem, a neću, po cenu da mi prete smrću-ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro ku*čića, koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti,džabe si mi pretio da ćeš se zbog mene ubiti-ti crve meni ne možeš ništa! Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Niti kao fudbaaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pi*kica željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se zajedno sad crve! Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te j*bati pravi muškarac koji naleti na tebe! J*baće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! J*bem li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje.

Podsetimo, Vranješ je protiv pevačice podneo i dve dodatne tužbe u kojima potražuje višemilionski iznos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    2. april 2019 | 14:56

    Nemas vremena da se pojavis istini pred oci,a nije proslo ni 40 dana od majcine smrti,vratila si se da maltretiras decu na zvezdama granda...bravo!

  • Niko

    2. april 2019 | 15:24

    A da se pojavljuje na televiziji spremna je.....????

  • Mimi

    2. april 2019 | 15:18

    A ima vremena da se ači u ziriju? Koliko znam vreme jednako teče, pa ni tamo nije prošlo 40 dana. Samo nemojte reći da joj je to radno mesto. Ona stalno ističe da to radi besplatno. Prema tome , radi dobrovoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA