≫ 

Željko Mitrović posetio Deu Đurđević u bolnici: Ljubav naša je sve bolje, uskoro se vraća! (FOTO)

- Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao - napisao je vlasnik televizije Pink

  • 18
Dea i Željko, Foto: Twitter/ Željko Mitrović

Željko Mitrović posetio je Deu Đurđević u bolnici, u Kliničkom centru Srbije, gde je pre nekoliko dana prebačena sa Vojnomedicinske akademije.

- Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao, jedva je ubedih da ne dolazi u subotu da brani Pink! Ljubav naša - napisao je vlasnik televizije Pink na Tviteru, misleći na demonstrante opozicije koji su najavili da će u subotu šetati oko zgarde Pinka.

Dea Đurđević nakon nesreće, Printskrin: Youtube/Novo jutro

Podsetimo, Dea je u utorak, 26. marta, u jutarnjim časovima sa VMA prebačena na Klinički centar, na odeljenje ortopedije.

Dea je operisana 7. februara, odmah nakon teške nesreće, a prof. dr. Bumbaširević nakon uspešne operacije ekskluzivno za Telegraf.rs podelio je radosne vesti.

Na telefon nam se javio tek što je izašao iz operacione sale, a da se još nije ni presvukao. Iako je jedva stajao na nogama, doktor je zvučao presrećno što je ovako tešku operaciju do kraja uspeo odlično da izvede.

- Mrtav sam umoran, krvav, znojav, još nisam ni stigao da se presvučem. Odlično smo prišili ruku. Naravno, moraćemo još da je pratimo, ali očekujemo da će sasvim normalno moći da je koristi - poručio je tada dr. Bumbaširević.

Koliko je Deina operacija bila teška i komplikovana slikovito nam je objasnio dr. Bumbaširević. Lekari su morali da urade 10 anastomoza krvnih sudova (prirodno ili veštački stvorena veza između šupljih struktura u organizmu čoveka, prim. aut.).

Operaciju su, zajedno sa prof. dr Bumbaširevićem, izveli prvi asistent Čedomir Vučetić, asistent Palibrk, Dr Petrović Aleksandra i doktor Šarac sa VMA. 

VIDEO: Mladen Mijatović izveštava o nesreći svoje verenice Dee Đurđević

(Telegraf.rs9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    2. april 2019 | 17:23

    Svaka cast kako zena izgleda posle svega. Samo napred glavu goru prava lavica. Skidam kapu,pravi primer

  • Nele

    2. april 2019 | 16:33

    Ima apartman bolji nego ostali bolesnici. Sigurno joj za dorucak, rucak i veceru ne daju splacine ko nama. E Srbijo medju sljivama.

  • V. M

    2. april 2019 | 16:52

    Zelim joj brzi oporavak A ovaj komentar kakav Dea ima apartman i hranu ne bih pozelela nikom jer bolove koje je podnela nema hrane koja ce ublaziti Dea bori se i sto pre dodji u jutarnji program bez tebe i tvog osmeha je tuzno 💗😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA