≫ 

Bez trunke šminke i fotošopa! Seka uhvaćena u centru Beograda, oko stomaka kipi višak (FOTO)

Seka je zagovornica zdravog života i to svakodnevno ističe na Instagramu, pa je ovim izdanjem sve ostavila u čudu

  • 28

Seku Aleksić uslikana je u jednom tržnom centru u Beogradu dok je šetala sa svojim suprugom Veljko i sinom Jakovom, bez trunke šminke i sa viškom kilograma.

Pevačica često u intervjuima i putem društvenih mreža ističe da je zahvaljujući zdravoj ishrani i treninzima liniju dovela do savršenstva, međutim izgleda da je realnost dosta drugačija, pa su mnogi ostali u čudu kada su je videli u ovom ne tako reprezentativnom izdanju.

Seka Aleksić, Foto: Alo!

Seka je bila u opuštenoj odevnoj kombinaciji, a na sebi je imala farmerke, majicu i patike, dok je višak kilograma na butinama i zadnjici pokušala da sakrije košuljom.

Seka Aleksić, Foto: Alo!

Inače, u ovome ne bi bilo ništa neuobičajeno da Aleksićeva nije zagovornica zdravog života i da gotovo svakodnevno na Instagramu ne reklamira zdrave namirnice i suplemente, ali se čini kao da pevačica ili ne veruje u ono što reklamira, ili još gore, i ne proba ono što svojim pratiocima preporučuje.

Aleksićevu u ovom izdanju mnogi nisu prepoznali, a njen izgled se drastično razlikuje od onoga što možemo videti na njenim slikama na Instagramu.

Seka, Foto: Instagram/seka_aleksic

VIDEO: Neprepoznatljiva folk pevačica: Seko, ti li si?

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    5. april 2019 | 16:48

    Dali vi stvarno mislite da one u zivo izgledaju kao na instagramu??

  • Ljilja

    5. april 2019 | 16:51

    Ko i svaka druga normalna osoba

  • M

    5. april 2019 | 16:28

    Malo je punija..ali dobro sta sad..meni je ona negovana i sasvim izgleda pristojno. A profi fotografije sredjuju svi..Seko uzivaj 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA