"Osećala si se sigurno sa čovekom koji ima ženu i decu!": David isprozivao Aleksandru zbog Čabarkape, ona mu žestoko uzvratila! (VIDEO)

- Imaju slike ti, on i njegova žena, ti si predstavljena kao drugarica - rekao je Dragojević

  • 11

David Dragojević tokom "Igre istine" nije štedeo Aleksadndru Subotić pa ju je ispitivao o ocu njene ćerke Magdalene, Aleksandru Čabarkapi. David je pokušao da isprovocira bivšu verenicu, dok mu se ona pravdala.

Dragojević je rekao da je Aleksandra osuđivala Minu zbog bavljenja prostitucijom, a da je "dete rodila oženjenom čoveku, jer nije želela da radi".

- Sad si ušla ovde kao žrtva i prevarena. Nisi prevarena, ja sam završio sa tobom, pa sam stupio u vezu sa Anom, ona se nije umešala u našu vezu. Prozivala si Minu što se sa 16 godina bavila prostitucijom, pričala si joj zašto nije otišla da radi u pekaru. Zašto si se ti osećala sigurnom pored čoveka koji ima ženu i decu, zašto ti nisi išla da radiš? Osećala si se sigurno i bezbedno sa čovekom koji ima četvoro dece -  provcocirao je David bivšu verenicu, koja mu je žestoko uzvratila.

David Dragojević, Printskrin: TV Pink

- Ja sam se sa 16 godina zaljubila u jednog čoveka. Taj čovek mi je napravio dete i ja sam ga rodila. Posle je on uhapšen i desilo se šta se desilo. Ali ja sam sa 16 godina bila u srednjoj školi. Bio je tu, izdržavao me je. Nisam prodavala svoje telo. Rađanje deteta ne znači da se bavim prostitucijom - rekla je Aleksandra.

Zbog Subotićkinih reči Dragojević se izbnervirao i pomenuo njeno druženje sa Čabarkapinom ženom Klaudijom.

- Dete koristite u svrhe! Ti si se osećala sigurnom pored njega, znala si da je on imao ženu. Imaju slike ti, on i njegova žena, ti si predstavljena kao drugarica - urlao je Dvaid provocirajući Aleksadnru.

Aleksandra Subotić, Printskrin: TV Pink

- Aleksandra je na tim slikama bila tada u petom mesecu trudnoće. Našla sam se sa novinarima, a tada je tu bila i ta gospođa da raščistimo sve - zaključila je Aleksandra.

Kako je izgledala raprava Aleksandre i Davida pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    8. april 2019 | 13:43

    Pa osecao si se i ti Davide sigurnim pored zene sa detetom!Tolike njene pare su te cinile srecnim, a kad si potrosio, trazis novi stek! Sramota me sto se i ti zoves muskarcem.

  • Op

    8. april 2019 | 14:45

    Cuti sram te bilo, nisi ti nizasta, kako te je sandra trpela to samo ona zna, pokri se po glavi!?

  • Demi

    8. april 2019 | 11:40

    Pa majstore, ništa od toga ti nije smetalo dok si bio sa Aleksandrom! To samo govori o tebi kakav si ti jadnik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA