Vanna se oglasila nakon što je Marija Šerifović zabranila takmičarima da pevaju njene pesme

- Zaista je to rekla?! Oh, pa čuti tako nešto od takve pevačice je zaista kompliment... - rekla je ova hrvatska pevačica

  • 3

Ivana Vrdoljak, poznatija pod umetničkim imenom Vanna (48), bila je pevačica grupe E.T. koja je devedesetih godina bila veoma popularna. U grupu je došla samo privremeno, a onda je otpevala najveći hit devedesetih - "Tek je 12 sati".

Ona sanja o tome da održi koncert u Beogradu jer iako je i dalje aktivna na polju muzike, ali srpska publika retko ima priliku da je čuje.

- Naravno da još imam želja, a jedna od njih je svakako i koncert u Beogradu. Trenutno pripremam nove pesme i svaki put otkrivam nešto novo i nadam se da će me nova pesma odvesti gde pre nisam bila i približiti me nekoj novoj publici. Na primer, kada smo pripremali koncert u dvorani "Vatroslav Lisinski", pratila me Zagrebačka filharmonija i raspisali smo program za klasične muzičare, čak i pesmu "Tek je 12 sati", koja je zvučala odlično. Ceo koncert mi je bio odlična referenca za nastup s Andreom Bočelijem. Eto, svaki se trud isplati i ne treba prestati maštati - rekla je Vanna.

Ivana Ranilović-Vrdoljak - Vanna, Foto: ATA Images

Vanna je upitana i za to što je Marija Šerifović (34), kao član žirija muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", zabranila takmičarima da pevaju njene pesme. Kako je objasnila, smatra da to ni ona ne bi mogla da otpeva uživo u takmičenju.

- Zaista je to rekla?! Oh, pa čuti tako nešto od takve pevačice je zaista kompliment. Međutim, nisam preterano sujetna kada drugi pevaju moje pesme, često mi je to baš čast. Iako baš i ne zvuči idealno, nema veze, možda je to čak i dobro, jer mladi pevači mogu da napreduju tek kad se suoče s greškama koje prave. I na kraju, dobro je napraviti otklon od originala, ma kome uopšte trebaju kopije? - objasnila je Vanna.

Podsetimo, Vanna je u avgustu 2018. zbog broda JNA otkazala koncert u Crnoj Gori.

VIDEO: Srceparajući momenat na koncertu Marije Šerifović

VIDEO: Verila se lepa ćerka Bobana Rajovića, a pevač je za nju i budućeg zeta imao jasnu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    10. april 2019 | 15:40

    Muka mi je od ovog Šerifa. Šta bre ti misliš ko si???

  • Jovan

    11. april 2019 | 09:30

    Ne treba tako reagovati ko kome može da pljune pod prozor a razlog da neko nemože da peva nečije pesme to nije u redu a i komentari Karleuše i Marije je čoveku da se zgadi a ne kandidat ima M. Šerifović je vrhunski umetnik ne treba da se spušta na nivo J .Karleuše koju večito prate skandali !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA