≫ 

Vesna Zmijanac tvrdi da nikoga nije prevarila i da nikada nije imala svoju firmu, a evo dokaza da ne priča istinu! (FOTO)

Pevačica je na navodne optužbe da je prevarila kolege odgovorila tvrdnjama da nikome nije ostala dužna

  • 0

Iako je Vesna Zmijanac nedavno izjavila da nema nikakvog dodira sa navodnim optužbama da je prevarila mnoge kolege za milione tvrdeći kako nikada nije imala firmu na svoje ime, podaci dostupni javnosti govore drugačije.

Vesna je, kako je navođeno, saradnike oštetila preko svoje izdavačke kuće "Niki" osnovane početkom devedesetih godina, koja je postojala svega nekoliko meseci. Pod njenim okriljem objavljen je Vesnin album "Svatovi", što je bilo dovoljno za brojne malverzacije i tužbe pristigle od oštećenih saradnika.

Vesna je ove navode negirala tvrdeći kako nikada nije imala firmu, te da nikome nije ostala dužna i da su njeni saradnici uvek bili najbolje plaćeni.

Vesna Zmijanac/ Foto: Nikola Tomić

- Nikad nisam imala firmu, pa ne znam o čemu se radi. Nisam imala potrebe da imam firmu, tako da su uvek drugi mislili o nekim stvarima. Ovo vam je jedina istina, nikad nisam imala firmu, tako da ko otvara, zatvara...kao što mnogo toga pišu što nema veze sa mnom, ja to više i ne pratim - izjavila je za "Premijeru".

Međutim, sledeće stvari se kose sa pevačicinim tvrdnjama.

Vesninu ploču "Svatovi" izdala je "Niki" u koprodukciji sa "komunom"/ Printskrin: discogs.com

Prema podacima sa sajta Discogs, na kojem se nalazi baza objavljenih albuma izvođača iz celog sveta, vidi da je pomenutu i spornu Vesninu ploču "Svatovi" 1990. godine objavila izdavačka kuća "Niki" u koprodukciji sa "Komunom".

Vlasnici izdavačke kuće "Niki" bili su Vesna Zmijanac i njen tadašnji suprug Vlada Jovanović, otac Nikolije Jovanović, po kojoj je firma i nosila naziv.

Podaci dostupni na sajtu Discogs/ Printskrin: discogs.com

VIDEO: Gde je mesecima bila Vesna Zmijanac i šta je radila?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA