≫ 

"Luni ne želimo da nikada doživi ono što je Stanija doživela sa svojom porodicom, nakon što joj je otac poginuo braneći ovu zemlju"

- Za nas je Stanija heroj svog života, a ne žrtva, ona je borac i to je mnogo puta do sada i dokazala - saopšteno je od strane njenih najbližih

  • 18

Nakon što je u sukobu sa Lepim Mićom spomenut Stanijin pokojni otac koji je život izgubio u ratu, najbolja drugarica Dobrojevićeve rekla je da je cela porodica jako potresena.

Stanija je počela da plače, Luna je u tom momentu rekla da "puste žrtvicu da se isplače", a taj komentar još više je dotukao sve Staniji bliske ljude.

Sada, svi oni oglasili su se zvaničnim saopštenjem.

- I da rezimiramo situaciju, kao i sve današnje naslove i tekstove koje smo preneli u celosti i ovim putem se zahvaljujemo medijima, koji su osudili određene postupke i izgovorene reči. Stanijin otac izgubio je život braneći ovu zemlju, za nju je to najbolnija tema i rana u koju se ne dira, a svako ko se usudi da ismeva pakosno uspomenu na njenog oca, nama govori samo jedno a to je da je ta osoba zla i da nema ni trunku saosećanja i poštovanja prema nekome - navodi se.

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ako je nekome rijaliti život, pa samim tim misli da Stanija plače pokušavajući da odglumi ,"žrtvicu", tako što plače nad svojom tragičnom sudbinom je za svaku osudu! Devojka koja je do juče histerisala, lomila i psovala zato sto ju je ostavio dečko, i od toga napravila čitavu životnu dramu, ne zna i želimo joj da nikada i ne sazna ono što je Stanija proživela i doživela zajedno sa svojom porodicom! Mi nismo niko da bi nekome sudili, zna se ko sudi. Niti je cilj svega ovoga da se Stanija uzdigne, a neko ponizi, ovo je samo život, a mi na niske udarce odgovaramo istinom i činjenicama i uvek će biti tako. Za nas je Stanija heroj svog života, a ne žrtva, ona je borac i to je mnogo puta do sada i dokazala - saopšteno je od strane njenih najbližih.

VIDEO: Stanija i Luna žestoko zaratile, Đoganijeva pomenula i Slobu i Gastoza, umešali se svi i napravili haos!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    19. april 2019 | 10:03

    Bravo za Stanijinu porodicu koja je lepo opisala, devojka od raskida napravi citavu famu, a podsmeva se sto neko nema oca i tesko mu bude zbog toga. Zlo.

  • zla pateticarka i loša manipulatorka - sramotno

    19. april 2019 | 15:05

    Da je to uradila jednom, dvaputa -ajde -neka je rekla, poštovanje do oca, empatija do nje koja je rasla bez oca ALI pominjanjem GODINAMA to u RIJALITIMA!!!!je po mome bas neprimerno. Znate koliko njih je doživelo isto a ne place zbog toga pred kamerama po novinama GODINAMA!!!! nego to uradi kao INTIMNI!!! doživljaj, u tišini,sam, i bori se u životu, brine o deci, porodici, rade - ni na kraj pameti im nije, da se slikau goli, da se vuku po rijalitima, da napuste domovinu? I to je možda htela podbaciti Luni i kanaliti devojku - da se Luna smejala gubitku oca?! Nemoralno, podmuklo, zlo i pokvareno!! Niko normalan, niti Luna, se ne smeje gubitku oca!!!! uj, SRANIJA; FUJ!!!!

  • Realan🤔

    19. april 2019 | 10:59

    Ova mala lujka je kukala sto joj Otac nema auto sa klimom,a smeješ se osobama koje nemaju oca......balavica jedna bezobrazna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA