≫ 

"Sirota" Madona ima više od 4 miliona za dva dana, a naši po 5-6": Boban objavio novu pesmu kraljice popa, pa prozvao one što kupuju preglede

- Zadovoljiću se time da "Žestina" ima pregleda koliko "sirota Madona"... Za dva i po dana nešto više od 4 miliona, a naši po 5-6. I tako... - napisao je pevač dodavši "smajlije"

  • 3

U poslednjih nekoliko godina - akcenat ćemo staviti na godinu unazad - među pevačima vlada neviđeno takmičenje u tome ko na Jutjubu ima više pregleda.

To je postalo "merilo uspeha", a iako se zna da barem 70 posto njih kupuje preglede - na pitanje o tome svi se groze.

Koliko je sve to nerealno primetio je i Boban Rajović, koji je uporedio preglede svetske kraljice popa Madone, sa pregledima domaćih pevača.

- Zadovoljiću se time da "Žestina" ima pregleda koliko "sirota Madona"... Za dva i po dana nešto više od 4 miliona, a naši po 5-6. I tako... - napisao je pevač dodavši "smajlije".

Podsetimo, brojne poznate ličnosti koje su na estradi duže od 15 godina, poput Rajovića, rekle su da im je poznato da mlađe kolege kupuju preglede, ali da se na terenu ipak vidi ko je ko.

Printskrin: Instagram/rajovicboban

Madoninu novu pesmu, duet "Medelin" sa Malumom, poslušajte OVDE.

VIDEO: Verila se lepa ćerka Bobana Rajovića, a pevač je za nju i budućeg zeta imao jasnu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. april 2019 | 16:33

    Hoće li neko da objasni meni neupućenom šta znači tim pevačima to što plaćaju preglede na yutube? Ne šalim se ozbiljno ne razumem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA