"Bila sam tužna za svaki Uskrs, jer nikada nisam bila sa svojom porodicom": Jelena Kostov ispričala kako sada provodi najveći hrišćanski praznik! (FOTO) (VIDEO)

- Kad sam spoznala šta je prava sreća, rekla sam da želim da budem sa porodicom! - kaže pevačica za Telegraf.rs

  • 5

Pevačica Jelena Kostov uskršnje praznike provešće sa sinom Milijom i mužem Miljanom. Tročlana porodica za najveći hrišćanski praznik boraviće u Nišu kod Jelenine svekrve i svekra.

Pevačica je za praznike uvek bila tužna, a kada je rodila naslednika sve se promenilo.

- Dok se nisam ostvarila kao majka, kad god je došao Uskrs, ne samo Uskris, nego bilo koji drugi praznik, ja sam bila jako tužna jer nikada nisam bila sa mojima. To se sad promenilo onog trenutka kad sam spoznala šta je prava sreća, rekla sam, ove godine ne postoji šansa da ću raditi za Uskrs, želim da budem sa porodicom! - kaže Jelena za Telegraf.rs.

Jelena Kostov, Foto: Nikola Tomić

Za pevačicu najlepši Uskrs je bio prošle godine kada ga je prvi put slavila kao majka i kada je po prvi put sama farbala jaja.

- Definitivno prošli Uskrs, prvi put ja kao majka, svi smo kući... Ne znam koliko je to za pohvalu, ali sam prošle godine prvi put ja farbala jaja, do tada pokupim šta je majka farbala, svekrva... Prvi put sam farbala jaja i to vrlo uspešno! - objasnila je Jelena.

Jelena Kostov, Foto: Nikola Tomić

Jelenine Uskršnje fotografija pogledajte ispod:

Jelena Kostov, Foto: Nikola Tomić

Jelena Kostov, Foto: Nikola Tomić
Jelena Kostov, Foto: Nikola Tomić
Jelena Kostov, Foto: Nikola Tomić

Šta je sve Jelena Kostov rekla, njenu Uskršnju čestitku čitaocima Telegraf.rs kao i kadrove iz naše Uskršnje bašte pogledajte u videu na početu teklsta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    28. april 2019 | 12:19

    Da li može neko da mi objasni ne kontam zašto nije ni jedan praznik proslavila sa svojim roditeljima od rođenja ? Da li je ova umislila da je Madona pa ima mnogo koncerata pa ne može da stigne da proslavi praznik ? Ko je ova devojka ili ti žena ja nisam u toku .

  • Nena

    28. april 2019 | 12:12

    A dali se setite vi koji se non stop slikate i pricate setite dece koja mozda ni za jedno jaje nemaju dosta vise ovih foliranta pokazite vise HUMANOST I DOBROTU

  • Luka Laban

    28. april 2019 | 12:30

    A jel bio Kene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA