Kija se oglasila povodom presude Luki Lazukiću, uputila oštru poruku, pa potkačila i Mirku Vasiljević! (FOTO)

Kija je bez dlake na jeziku iznela svoj stav o aktuelnim temama

Kija Kockar oglasila se na društvenim mrežama povodom presude Luki Lazukiću koji je juče u Prvom osnovnom sudu osuđen za nasilje koje je počinio nad pevačicom Natašom Bekvalac.

- Tri godine uslovne kazne za prebijanje žene koja je rodila mesec dana pre toga. Dobar primer za nasilnike! Možda nije ćutala! Ironija - napisala je Kockareva potkačivši tako i Mirku Vasiljević koja je sve iznenadila svojom izjavom  da ćerku vaspitava tako da "mora znati da je žensko, a da to podrazumeva da zna da zaćuti kad treba, jer će tada sačuvati brak i dobiti šta god hoće".

Kijina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram/kija_kockar_official

VIDEO: Paklena godina: Skandali, razvodi i zabijanje noža u leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glupaca

    26. april 2019 | 20:25

    Je uspela cak i u ovoj objavi da demantuje samu sebe! Rastavljena s mozgom! Ne vrediti da se peres posle gluposti sa Mirkom! Smucila si se i Bogu i narodu! Ne trebaju ljudima tvoji glupi komentari, jasno je svima da vecina ne dobije adekvatne kazne nazalost a ziv primer si i ti koja si rizik za druge cim udjes u kola i pri tom nisi kaznjena za svoje neidgovorno ponasanje! Prvo sama postuj zakon pa onda nesto pricaj! Licemeru jedan bez mozga!

  • IgorIgor

    26. april 2019 | 15:15

    Mozda bi ti trebala malo da zacutis,svaki dan lupetas i trpas se tamo gde ti nije mesto!!!

  • Lola

    27. april 2019 | 12:02

    Da li se ljudi secaju kad je kija gasjala bobu flasom u glavu, kad ga je cupala za kosu i udarala u glavu iz sve snage pred milionima gledalaca i ni dana uslovne nije zato dobila. Kakvo licemerje prozivati nekog za nasilje a sam ga ciniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA