"Srbi su otkrili Ameriku 273 godine pre Kolumba!" Ivan iz "Legendi" se neviđeno izblamirao u emisiji, društvene mreže se usijale od prozivki! (VIDEO)

Pevač je zbog svoje izjave pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama

  • 7
Emisija kod Lee Kiš Foto: ATA Images

Frontmen grupe "Legende" Ivan Milinković prilikom gostovanja jednoj emisiji čestitao je Uskrs svim pravoslavnim vernicima, a onda se pohvalio svojim poslovnim planovima u budućem periodu i tom prilikom rekao nešto što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Pevač se pohvalio da će pevati u Americi povodom 800 godina postojanja od Srpske pravoslavne crkve, međutim, mnogi su se na ovu njegovu izjavu nasmejali poručivši mu da je Kolumbo Ameriku otkrio pre 527 godina, te da nikako ne može pevati na 800. godišnjici Srpske pravoslavne crkve u Americi.

Ivan Milinković, Printskrin: Youtube/Grand Production

- Istina je... Evo jedna lepa stvar na Uskrs, da kažem da smo dogovorili ceo septembar faktički gostovanja u Americi, a povod je 800 godina Srpske pravoslavne crkve u Americi. Tim povodom smo pozvani tamo - rekao je Ivan.

"Hristos Vaskrse! Danas je pravo vreme da saznate veliku istinu, da nije Kolumbo 1492.godine (pre 527 g.) otkrio Ameriku. Mi smo otkrili Ameriku pre 800 godina!", "Evo dokaza da su Srbi otlrili Ameriku pre Kolumba! SPC postoji preko 800 godina u Americi", "Osamsto godina??? Ko je ovde lud? Pa, mi menjamo i svetsku istoriju!" - bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PEXON

    28. april 2019 | 16:19

    Kolumbo nije otkrio nista. Na tom kontinentu su vec ziveli ljudi. Kolumbo je samo dosao u ameriku

  • Žućko

    28. april 2019 | 16:31

    Kolumbo je napravio najvecu gresku!nije trebalo nikad da ih neko pronadje!!

  • Nuk

    28. april 2019 | 17:40

    Bem te radoznala Kolumbo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA