≫ 

"Pokušavao sam da skočim i potrčim prema njemu...": NATO bombe su mu zauvek oduzele oca, a kada je na sceni počeo da priča o tome, svi su se naježili od bola (VIDEO)

- U jednom trenutku, video sam na krilima tih krvavih prolećnih dana nalazi i moj otac. Mahao sam mu i dozivao ga, a on kao da me nije čuo - čitao je Anton

  • 12

Momak pod imenom Anton Marković (25) rastužio je sve svojim nastupom u "Pinkovim zvezdama". On se predstavio prozom iz svoje neobjavljene knjige.

- Posmatrao sam kako se prolećni dani vuku teškim koracima u zaborav, opustošeni i izmučeni, ostaće nam svima u sećanju kao nevreme koje je zadesilo našu zemlju. U jednom trenutku, video sam na krilima tih krvavih prolećnih dana nalazi i moj otac. Mahao sam mu i dozivao ga, a on kao da me nije čuo. Zabrinut za nas i tužan, nastavio je tim putem kojim će svako od nas jednog dana krenuti. Pokušavao sam da skočim i potrčim prema njemu, ali uzalud. Zaštitna stakla tog vremeplova me nisu puštala unutra. Stajao sam tako dugo i plakao. Drhtavim rukama opipavao sam to staklo u nadi da ću naći neku naprslinu na tom velikom ekranu s namerom da uskočim u te krugove vremeplova. Okretao sam se i dozivao upomoć, ne bi li me neko čuo... - čitao je svoj tekst Anton.

Kija Kockar se rasplakala tokom njegovog nastupa i nije mogla da sakrije suze. Anton je na kraju dobio veliki aplauz.

- Imaš napisan roman? Javićeš se meni, probaću da ti nađem izdavača. Mislim da ćemo uspeti u tome. Jako si talentovan. Žao mi je što je NATO agresija na tebe ovo ostavila... Baš si me potresao. Stvarno sam tu, ako mogu bili kako da ti pomognem - izjavio je Damir.

Damir Handanović Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

- Mene si rasplakao. Zanima me, ovo je inspirisano tvojim životom? Tu se spominje i otac, jel to inspirisano baš tvojim životom ili... - pitala je Kija.

- Da, da! Baš mojim životom. To je inspirisano mojim životom. Knjiga prati život jednog dečaka od vremena NATO bombardovanja - rekao je Anton.

- Mene si rasplakao i jako si me dirnuo. Imaš moje da i veliki pozdrav za tvoju mamu. Jako si me potresao. Probudio si i lepu i ružnu emociju u meni. Ovakve stvari ne trebaju da se zaborave i treba da se piše o tome - rekla je Kija.

Pogledajte nastup Antona Markovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    29. april 2019 | 10:34

    Kija je predivna, harizmatična i emotivna mlada dama! 🌹🍀🌹

  • Goxxx902

    29. april 2019 | 07:22

    Ali Kija Kockar se rasplakala...da se ispovracas...

  • Др

    29. april 2019 | 07:14

    Немојте , молим вас, да ми више потресате Кију овако тужним причама!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA