≫ 

"Molila me da budem s njom, nabacivala mi se": Čabarkapa opleo po Aleksandri i Ljubi, tvrdi da ima dokaze da sve lažu!

- Ja sam taj koji raspolaže dokazima, koje ću takođe preko Fejsbuka uskoro predočiti, a oni su u vidu SMS poruka konjoglave, majke joj i mene - napisao je Čabarkapa

  • 32

Aleksandar Čabarkapa se prvi put oglasio otvorenim pismom u kojem se osvrće na porodicu Subotić, i navodi da ima dokaze da raskrinka bivšu devojku Ljubu Pantović i njenu ćerku Aleksandru Subotić, sa kojom je takođe bio u vezi, a sa kojom ima ćerku Magdalenu.

Čabarkapa se javnosti obratio putem Fejsbuk profila svoje žene Klaudije, budući da je njegov profil, kako je naveo, blokiran.

- Fejsbuk prijatelji i neprijatelji i široke narodne mase, pošto sam blokiran obratiću vam se preko profila svoje supruge. Rijaliti go*na ne gledam, ali me prijatelji obaveštavaju da sam glavna tema štakorske i najjadnije javne porodice u Srbiji, a prezime neću pominjati da ne budem opet blokiran. Reći ću vam da konjoglava mečka Božana i majka njena kao stena i tatko mafioza u pokušaju na kineske baterije lažu apsolutno sve od A do Š - napisao je on, pa nastavio sa raskrinkavanjem mračnih tajni porodice Subotić.

Aleksandar Čabarkapa Aleksandar Čabarkapa/ Foto: Facebook

- O njihovim porodičnim najsitnijim prevarama i po 1.000 dinara, podvođenju članu porodice na prostituciju, porodičnom drogiranju, pijanstvu, izdaji i svim najlošijim karakternim osobinama i skupnim porodičnim šljamovima, o njima mogu pričati danima, da se ne ponovim mnogo više od govornika Zmaja od Šipova. Svi oni skupa obmanjuju narod svojim lažnim pričama, a ja se nisam oglašavao i njih pominjao jako dugo. Da budem skroman, ali ja sam kao nikotin, teško me je ostaviti, pa njihovi jezici neprekidno melju i ne ispuštaju moje ime iz njihovih klozetskih usta.

Čabarkapa je obećao da će predočiti i dokaze u vidu SMS poruka između Aleksandre Subotić, Ljube Pantović i njega, kojima on, kako kaže, raspolaže.

Karađorđe i Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović Karađorđe Subotić, Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić/ Foto-montaža: Marko Jovanović, Youtube/Ljuba Gold

- Ja sam taj koji raspolaže dokazima, a koje ću takođe preko Fejsbuka uskoro predočiti, jer večeras nemam vremena, a oni su u vidu SMS poruka konjoglave, majke joj i mene. U tom starom telefonu imam barem 1.000 poruka i deo poruka gde me Aleksadra moli da otkačim Ljubu i da budem sa njom. Te poruke čisto i jasno potvrđuju da sam u isto vreme, žargonski rečeno, "peglao" majku i ćerku, a one svojim lažima lažu široke narodne mase od kojih žive, pa vi vidite dragi pratioci koga vi podržavate i na koga trošite svoj novac.

- Za razliku od majke, ćerka mnogo mnogo više laže. Ja nju u životu nisam muvao, već se ona meni gu*ila i nabacivala, pa sam joj, čisto pro forme, dao ono što je i tražila, bez ikakvih emocija i obaveza. A ona u svojoj glavudži umislila vezu, brakove i ludila. Živi bili i uskoro ćete sve videti - završio je Čabarkapa.

VIDEO: Aleksandra Subotić u šoku posle napada Čabarkape napustila Urgentni centar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ndl

    7. maj 2019 | 15:26

    Podrska Cabarkapi

  • Fuj

    7. maj 2019 | 15:43

    A ti nisi odoleo malolenoj devojci...sram te bilo. Pedofil..u registar da zavrsis...

  • Hejter

    7. maj 2019 | 15:38

    Rece Cabarkapa zvani istina😂Prvo se odluci da li si ili nisi bio sa Ljibom?Da li si ili nisi otac Aleksandrinog deteta?I ovaj zeljan medija,i moli Boga da ga spomenu da bi imao razlog da se oglasi za medije,ili je u zatvoru uli proserava neke dupetvorine na fejsu.Bolje upoznaj to dete nego sto lajes javno,veliki greh je odbaciti svoje dete bez razloga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA