≫ 

"Imam teg i šipku kroz nogu... 20 godina nemam vozačku dozvolu": Miki otkrio detalje saobraćajne nesreće, do daljnjeg ostaje na VMA

- S obzirom na to kako je moglo biti, nije to toliko strašno. Neću morati na operaciju, već će to morati da zaraste mirovanjem, trebaće mesec dana - kaže Miki za Telegraf

  • 16

Miki Đuričić je 8. maja oko 7 časova doživeo saobraćajnu nesreću kod mesta Obrež, nakon čega je zbrinut na VMA u Beogradu. Noga mu je povređena, ali operacija nije neophodna, a bivši učesnik Zadruge za Telegraf kaže da će naredne tri nedelje biti na bolničkom lečenju.

- Dobro sam. S obzirom na to kako je moglo biti, nije to toliko strašno. Neću morati na operaciju, već će to morati da zaraste mirovanjem, trebaće oko mesec dana. Oko tri nedelje ću morati da ostanem u bolnici. Imam teg i šipku kroz nogu... Nije strašno, ali nije ni naivno. Biće sve kako treba, rekao je doktor da će biti sve u redu, da ću moći da igram košarku - kaže Miki za Telegraf, vedrog raspoloženja, iako je u bolnici.

Miki Đuričić Miki Đuričić u bolnici/ Printskrin: Instagram/mikidjuricickupinovo

Kako je na Instagramu naveo u svom prvom oglašavanju nakon nesreće, bivši zadrugar slomio je karličnu kost na dva mesta, a do nesreće je došlo tako što je zaspao za volanom. Osim toga, vozio je bez vozačke dozvole.

- Jesam. Šta da radim. Hvala Bogu, nije niko nastradao. Rade ljudi i mnogo gore stvari, sad treba da se slome kola na meni kao da sam ja najgori na svetu. Vozim 20 godina. Bio sam premoren, ceo dan jurio i radio, jurio neke majstore. Sustigao me umor, nisam spavao 18 sati. U jednom trenutku sam hteo da skrenem u Brestač kod nekog strica, da odspavam, vidim da me lomi, rekoh neću da ih budim, rano jutro je bilo - priča Miki.

Miki Đuričić Miki će morati da miruje oko mesec dana/ Foto: Instagram/mikidjuricickupinovo

A što se tiče povratka u Zadrugu, ni to nije nemoguće, čim se bude oporavio.

- Ne znam, imao sam problem sa želucem, zato sam i izašao. Imam i neke polipe. Sad ću verovatno to sve ovde da pregledam, ko zna...možda se i vratim - poručuje Miki.

VIDEO: Veliki nervni slomovi u Zadruzi

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    9. maj 2019 | 13:16

    Nek ostaje!! Sreca sto nije jos neko nastradao zbog ovakvih neodgovornih osoba!!!

  • Laki

    9. maj 2019 | 14:36

    Još jedna "javna" (prizemna) ličnost kojoj se gledalo kroz prste.

  • Darko

    9. maj 2019 | 15:42

    Nista njemu ne smeta povreda! Ionako nema planova u źivotu! Klasicni parazit! Jedi,lezi,kockaj,pametuj pa u krug!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA