≫ 

Goca Džehverović iznela užasne detalje iz Bele kuće, a ono što je rekla o higijeni Lune i Ane će vas zgroziti!

- Ta Luna i Marko seksaju se svaki dan! Pa, uzmi operi, očisti, a ne da budeš toliko štrokava, a još si žensko. Ja ne mogu da verujem da oni nisu sposobni da srede za sobom - besna je Goca

  • 28

Goca Džehverović je u prvoj sezoni Zadruge bila regularni učesnik, a zbog predanosti poslu i urednosti u drugoj sezoni postala je mentor.

Ona jednom nedeljno obilazi kuću kako bi proverila higijenu i dala zadatke ukućanima, a sada kaže da tu količpinu prljavštine više ne može da podnese.

- Oni ni srama ni stida nemaju. Njih ništa ne zanima, pasivni su, svi zamišljaju da su zvezde. Tuš-kabina je posebna priča! Neni Zola kaže: "Pa mi vodimo ljubav!" Ma koje, bre, vođenje ljubavi, treba da ih je sramota sve redom! - počela je Goca.

- Na kamerama se ne vidi ni deo te prljavrštine, to, bre, sve smrdi! Ma užas! Pločice prljave, smeće svuda, a oni se tu seksaju. Kako ih nije sramota! To su sve ološi! Svuda je prljavo, niko ništa ne čisti, a oni bez problema, kako Zola kaže, vode ljubav! Ma to nije vođenje ljubavi, to je seksanje u prljavštini - nastavila je.

Luna, Marko Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ta Luna i Marko seksaju se svaki dan! Pa, uzmi operi, očisti, a ne da budeš toliko štrokava, a još si žensko. Ja ne mogu da verujem da oni nisu sposobni da srede za sobom, kažu nismo sluge da ribamo iza drugih. Tako niko ne čisti i ko zna kakve boleštine mogu da dobiju. Ja ne verujem da je kod Ane Korać i Lune čistije u kući kada za sobom ne peru ništa, a one se najviše seksaju u toj tuš-kabini. Obe su prave štrokavuše - besna je Goca.

Kako je rekla - jedan muškarac čistiji je od svih.

- Karađorđe je najčistiji od svih njih, on je izdresiran u zatvoru. Morao bi da im svima podvikne, ali on je čovek fin, ne može to. Zorica počisti, ponekad i Ljuba, ali devojke su jezive - završila je majka Teodore Džehverović.

VIDEO: Luna rekla Marku da je trudna: Osećam se kao da nosim vanzemaljca!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odgovor ovim bezimenim

    11. maj 2019 | 18:20

    Za razliku od Lunjare i Ane Gocina ćerka je radila.Bila uredna.Prala zajedno sa Gocom za njima.Štroke bile i ostale.Mi nemamo amneziju kao ovi pojedinci.Ove dve za dve godine ni šolu nisu oprale.Jedina radnja im je u prljavom wc-u.STRAŠNO.

  • R. S

    11. maj 2019 | 18:38

    Ova Luna aktivna, ali samo u krevetu

  • V@@

    11. maj 2019 | 17:38

    👏👏Goco nek si im rekla..pa ljudi vidi se koja su stroka..bar ono sto mi vidimo a da ne prican kad ode kod njih jos gore izgleda 🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA