"Kako je lepo govorio Miša": Ivan Ivanović se emotivnim snimkom iz svoje emisije oprostio od velikana srpskog glumišta (VIDEO)

Legendarni glumac Mihailo Miša Janković preminuo je u 81. godini života

  • 2
Ivan Ivanović, Miša Janketić Printskrin: TV Prva

Vest da je preminuo glumac Mihailo Miša Janketić u 81. godini života nema koga nije rastužila. Od velikana srpskog glumišta oprostio se i Ivan Ivanović. Popularni voditelj objavio je na društvenim mrežama snimak iz emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojoj je svojevremeno ugostio upravo Mišu Janketića.

Legendarni glumac je tada Ivanu Ivanović ispričao jednu situaciju iz svog života, kada je razgovarao sa jednom devojkom.

- Ona kaže: "Koliko ste vi dugo u braku?". Ja kažem: "45 godina". Ona kaže: "Je l' vi volite svoju ženu?". Ja sam malo zatečen tim prizorom, nedelikatnim pitanjem - rekao je Miša Janketić Ivanu Ivanović.

- Pa dosta je čudno pitanje - konstatovao je Ivan.

- Ja kažem: "Slušaj, posle toliko vremena, devojko, da li volim svoju ženu - ne znam. Ne znam da li volim svoju ženu, ali znam da bi teško bez nje mogao da živim - rekao je tada Miša i dobio veliko aplauz.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Preminuo Miša Janketić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA