≫ 

"Ja sam razočarana": Tijana Dapčević prokomentarisala odluku makedonskog žirija da ne da nijedan poen Srbiji na Evrosongu

- Ali to nije Makedonija glasala. Makedonija je glasala za Nevenu i te kako, jer, realno, nisu imali za koga - rekla je Tijana

  • 26

Posle Marije Šerifović, i Tijana Dapčević je nedogovala što je stručni žiri Severne Makedonije nije dao nijedan glas srpskoj predstavnici Neveni Božović na Evrosongu. Dapčevićeva je kritikovala tih sedam osoba u žiriju što su odlučili tako kako jesu.

- Ja sam razočarana što Madenonija nije dala nijedan poen Srbiji. To je stručni žiri, to je tih sedam ljudi odabrani od brodkastera koji odlučuje. Ja osećam potrebu da kažem da su njih sedam odlučili, što je potpuno pogrešno do besvesti. Ali to nije Makedonija glasala. Makedonija je glasala za Nevenu i te kako, jer, realno, nisu imali za koga - rekla je Tijana Dapčević u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Evo kako je glasao stučni žiri Severne Makedonije na Evrosongu u Tel Avivu, gde je na kraju pobedio holandski predstavnic Dankan Lorens sa pesmom "Arcade".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica opajdara

    19. maj 2019 | 20:55

    Glasali su za svoje najveće prijatelje šiptare.za desetak godina Severna Makedonija će da se zove Severna Albanija

  • 534

    19. maj 2019 | 20:43

    Važno da su šiptarima dali 8. Hvala Titu što je izmislio Makedonce, Crnogorce, Bosance da imaju loši srbi gde da se odvoje od nas.

  • JA

    19. maj 2019 | 21:52

    Makedonija nas je izdala,a priklonila se Siptarima. Ovim su dokazali da su isti ko Siptari,jer slican se slicnom raduje. Ostajte sa Suptarima nama Srbima takvi ne trebaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA