≫ 

"Ovo nije fotošop": Nebojša Dugalić (49) objavio sliku iz teretane, pokazao velike mišiće i ostavio sve bez teksta (FOTO)

Kakvo izdanje jednog od najboljih srpskih glumaca

  • 7
Nebojša Dugalić

Nebojša Dugalić Foto: Marko Jovanović

Nebojša Dugalić (49)  važi za jednog od najboljih srpskih glumaca,  a kao i mnogi širom sveta, koristi društvenu mrežu Instagram. Na njoj je objavio jednu fotografiju koja je i te kako privukla pažnju. Naime, na slici se vidi kako Nebojša vežba, a do izražaja su došli njegovi veliki mišiči.

- Ovo nije fotošop - napisao je Nebojša kao komentar uz fotografiju iz teretane.

Nebojša Dugalić

Nebojša Dugalić u teretani Foto: Instagram/dugalicnebojsa_official

Oni koji ga prate na Instagramu bili su oduševljeni, a na njegovu fotografiju iz teretaranu pretežno je dominirao jedan kometar - "wow".

Podsetimo, Nebojša Dugalić je pre izvesnog vremena dao za portal Telegraf.rs opširan intervju gde je između ostalog otkrio da je pomišljao da kaže "zbogom" glumi. Ceo intervju sa njim možete pogledati na sledećem snimku:

VIDEO: Da umijemo i odbranimo ove naše dane koji su nam dati: Nebojša Dugalić i Boris Pingović o kabareu koji izvode 15 godina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA