≫ 

Članovi najuže porodice Ivanović-Džajić se slikali zajedno, razvukli široke osmehe, ali jedna osoba je ipak falila (FOTO)

Mladenci su bili prilično veseli i uživali su u slavlju sa svojom porodicom i prijateljima

  • 18
Dragana Džajić, Miloš Ivanović

Foto: Telegraf

Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića i brat Ane Ivanović, Miloš, venčali su se juče 25. maja u prestižnom beogradskom hotelu, a slavlju je prisustvovalo 250 zvanica.

Mladenci su bili prilično veseli i uživali su u slavlju sa svojom porodicom i prijateljima, a jedna fotografija nastala je u hotelu, gde je svadba upriličena.

Na fotografiji je cela porodica na okupu, izuzev opravdano odsutnog Bastijana Švajnštajgera, supruga Ane Ivanović, koji nije mogao da propusti utakmicu. Široki osmesi na njihovim licima pokazali su koliko su srećni zbog tek sklopljenog braka Dragane i Miloša.

Mladoženjin otac Miroslav Ivanović u naručju drži unuka Luku, dok pored njih blista dečakova prelepa mama Ana, ponovo u blaženom stanju.

Draganina sestra sa svojim naslednikom u naručju prigrlila je zeta i pokazala da u novoformiranoj porodici vladaju poštovanje i ljubav.

Između Branke i Dragana Džajića je izabranik njihove starije ćerke Sanje, Vladimir Vranješ, dok je Anina i MIloševa mama, Dragana Ivanović od juče zvanična svekrva Dragane Džajić Ivanović ostala zaklonjena većim delom.

VIDEO: Pogledajte emotivan trenutak kada je Dragan Džajić izveo ćerku pred matičara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    26. maj 2019 | 17:04

    Ukratko, jedna normalna porodica i jedna silikonska!

  • Marko

    26. maj 2019 | 17:17

    stvarno ne zelim hejtovati, ali zenski deo porodice Dzajic kao da su od voska... pa zaboga cemu tolike operacije? u svakom slucaju, sve najbolje i srecno mladencima!

  • DDF

    26. maj 2019 | 16:38

    Dzajici"plastikaneri"😏😏😏,Ivanovici prirodni sjaj i lepota🌝🌝🌝

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA