≫ 

Pokrenut proces za poništenje crkvenog braka: Evo kada će tačno Kija i Sloba biti razvedeni

- Mesecima sam ga molila da se razvedemo, ali on nije pristajao. Od sada više nikakve veze sa njim nemam! Kao što rekoh, ostaje samo moj kolega i bivši muž Kije Kockar! - poručuje Kristina

  • 75
Slobodan Sloba Radanovic, Kristina Kija Kockar Foto: ATA Images

Kristina Kockar i Slobodan Radanović za mesec dana biće razvedeni i pred Bogom, pošto je pokrenut proces za razvod crkvenog braka.

Kako je objasnila Kristina, ništa u vezi sa Slobodanom više je ne interesuje, jedva čeka da se poništi brak sklopljen u crkvi, a poručuje i da on sada ostaje samo njen bivši muž, piše Scandal.

- Proces za razvod crkvenog braka je pokrenut. Ja sam ga sama pokrenula, ali mi je sveštenik objasnio da i Slobodan mora da se pojavi, pa sam ga jedva ubedila da pristane. Proces traje nekih mesec dana i onda dobijamo rešenje - kaže Kija i dodaje:

- Mesecima sam ga molila da se razvedemo, ali on nije pristajao. Od sada više nikakve veze sa njim nemam! Kao što rekoh, ostaje samo moj kolega i bivši muž Kije Kockar!

Podsetimo, Kija i Sloba su 7. avgusta 2018. godine u Osnovnom sudu u Zrenjaninu potpisali papire za razvod braka.

Kija Sloba poljubac Poslednja fotografija na kojoj se Kija i Sloba ljube u javnosti, a koju smo ekskluzivno snimili pred njegov ulazak u karantin Zadruge 1, Foto: A. Nalbantjan

Teško je. Čudno je. Sad ćemo zajedno kući da odemo, ja ću da je odvezem. Ponudio sam se - rekao je tada Sloba.

Normalno da sam tužna. To je to. Umorna sam. Ovako je najbolje. Najvažnije je da ostanemo jedno drugom podrška - rekla je tada Kristina.

VIDEO: Stefan Karić na Kijinom rođendanu, ona ga uhvatila za ruku, pa videla kameru

VIDEO: David i Ana kopiraju Lunu i Slobu... Meni se okrene želudac kad ih vidim!

(Telegraf.rs/Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joana27

    27. maj 2019 | 21:10

    Blizi se finale Zadruge pa je red za novu patetiku gospodjice Kockar.Sada ocekujte naslove u kojima ce jos koji put da podseti naciju sta su joj muz i ljubavnica ucinili kako ljubavnica ne bi pobedila jer bi to za njenu bolesnu sujetu bio najveci poraz.

  • Snele

    27. maj 2019 | 17:05

    Nit' manje zene, nit' veceg manipulatora..

  • Aksel

    28. maj 2019 | 11:27

    A pre nepunih mesec dana govorila je o tome kako su se dogovorili i kad se usklade sa obavezama resice to a sad ga kao ona ganjala...kako onda da protumacimo to njeno jadno nabacivanje njemu, bobo najbolji si te ovo te ono, ona njega ganjala on kao ne zeli ponistenje a on nju ocima ne moze da gleda..mislim stvarno Kijo dogovori se vise sa svojim lazima...s jedne strane polomi noge za njim a ovamo ga na svakom koraku pljuje, decko je kulira i pusta da se svadja sama sa sobom..njoj nesto ozbiljno fali..mada, sve ovo je velika laz i njihov dogovor ali ona preteruje, razotkrila ih je, pametnica haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA