Novi estradni rat na pomolu? Rada Manojlović isprozivala Milicu Pavlović, a onda je usledio njen odgovor!

Rada je na Zadrugoviziji komentarisala nastup Sanje Stanković, a tom prilikom je spomenula Milicu

  • 9
Rada Manojlović i Milica Pavlović Foto: Nikola Tomić

Sanja Stanković na Zadrugoviziji predstavila se pesmom Milice Pavlović pod nazivom "Baja Papaja", a Rada Manojlović koja je bila članica žirija tom prilikom je rekla da nije primetila razliku između Sanjine interpretacije i originala.

- Nisam primetila razliku između originala i tebe - rekla je Rada bez pardona, a kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda.

- Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula... Ajde sad da se ne lažemo, u pesmi "Baja Papaja" zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi Sanja mogla da dočara kako treba - ispričala je Rada.

Rada Manojlović, Zadrugovizija Rada, Foto: Nikola Tomić

- Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila - dobar kombinezon šareni, medved... Potrudila se da skine spot "Baja Papaja", mislila sam na to - pravdala se Rada.

Povodom ove njene izjave oglasila se i Milica Pavlović.

- Nisam pomno gledala poslednju Zadrugoviziju, jer sam u totalnom haosu poslednjih dana zbog projekta koji pripremam... Uspela sam samo da vidim Sanjin nastup na Jutjubu i drago mi je da je odabrala pesmu "Baja Papaja", jer je to pesma koja ima veoma simpatičan tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala... Kada je reč o Radi, šta god da je rekla, ja sam sigurna da nije bila zlonamerna i da je želela da mene "pecne". Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama - rekla je Milica.

Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: Nikola Tomić

Pogledajte Sanjin nastup na Zadrugoviziji i komentare žirija:

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    28. maj 2019 | 23:41

    Josipa Lisac,Kaliopi Bukle,Jadranka Stojakovic,Ljiljana Nikolovska,Natasa Gajovic,Zana Nimani....kad budete"drage doticne dame",imale pevacko vokalne sposobnosti kao navedene umetnice,tada nece moci niko da vas"imitira"(kako vi kazete),do tada svaka"spodoba"ce sa lakocom otpevati vase pesme u"orginalnoj verziji".

  • Lll

    28. maj 2019 | 23:29

    Realno nema pevanja nekog i realno nije nesto specijalno.

  • Lina

    29. maj 2019 | 08:28

    Rada se na ovoj zadrugoviziji izlupetala za medalju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA