≫ 

"Ona je primer drugima!" Gagi Đogani prokomentarisao izjavu Ene Popov na priču da ju je Miljković navodno tukao (FOTO)

Nakon Eninog komentara, oglasio se i Gagi putem društvenih mreža

  • 14

Nakon što se Ena Popov oglasila povodom tvrdnji Zorice Marković i Miljane Kulić da ju je bivši dečko Marko Miljković tukao, njenu izjavu prokomentarisao je i Gagi Đogani.

Gagijeva ćerka Luna je, kako je poznato, u višemesečnoj vezi sa Markom u Zadruzi 2 čiji su oboje učesnici, pa je i denser osetio potrebu da se oglasi povodom ove situacije.

Podsetimo, Ena nije želela da govori o svom privatnom životu, pa tako ni o Marku.

Zadrugovizija, Marko Miljković i Luna Đogani Marko Miljković/ Foto: Nikola Tomić

- O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan - zaključila je ona, nakon čega se oglasio Gagi.

- Žena koja je zadovoljna svojim životom, ispunjena u svakom smislu, nikada neće pričati loše o drugim ljudima, bivšim partnerima, kolegama ili prijateljima. O bivšima sve najbolje... Neka je Ena Popov (DAMA) primer drugima. Veliki pozdrav! - napisao je denser na Instagramu.

Ena Popov, Gagi Đogani Gagijeva objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram/gagidjogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Опа

    29. maj 2019 | 19:01

    Овај стварно нашао начин да буде стално присутан у медијима. Нема везе што је због ћеркине биииип. Чак се и мало описменио...... Ал џаба му све,једном Гузмен ,заувек Гузмен.

  • xxx

    29. maj 2019 | 18:35

    Jao jao merodavno gazmenovo misljenje o bilo cemu i bilo kome hahah

  • Žare

    29. maj 2019 | 20:24

    Maknite se Đogaji iz medija da vas tako nemoralne i glupe Narod više ne gleda. Ne branite neobranjivo, već pod hitno lečite kći!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA