≫ 

Pogledajte kako Severinin muž izlazi iz džipa i ispred kuće Milana Popovića ostavlja sumnjiv predmet! (VIDEO)

Milan Popović je, čim je ispred njegove kapije ugledao sumnjivu stvar, pozvao policiju

  • 6

Igor Kojić, muž hrvatske pevačice Severine, snimljen je pre dva dana kako oko 12:30 časova popodne izlazi iz crnog automobila marke "audi q8" zagrebačkih registracija, i ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu postavlja sumnjivu stvar. Nakon što je određena stvar sumnjivog sadržaja postavio ispred kapije koja je garažni ulaz, Igor se vraća u džip na mesto vozača i nastavlja u nepoznatom pravcu.

Milan Popović je, čim je ispred njegove kapije ugledao sumnjivu stvar, pozvao policiju. Forenzičari su izašli na teren i nakon ispitivanja koji su obavili na licu mesta, te uzimanje otisaka, predmet su odneli na dalje analize. Milan Popović je odmah u policiji dao izjavu, pa sada čeka izveštaj kako bi on saznao o kakvom predmetu je tačno reč.

Stvar sumnjivog sadržaja ispred kuće Milana Popovića u Zgrebu Stvar sumnjivog sadržaja ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu Foto: Privatna arhiva

Inače, Popović na toj strani na kojoj je postavljena sumnjiva stvar nije imao kamere, ali su sve snimile kamere sa susedne kuće koje pokrivaju i Milanovu kapiju. Popović je potvrdio da je čitav slučaj prijavio policiji, dok Severina, sa druge strane, preko svog Instagram profila poručuje kako Milan Popović od nje hoće da od nje "napravi ubicu".

Stvar sumnjivog sadržaja ispred kuće Milana Popovića u Zgrebu Stvar sumnjivog sadržaja ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu Foto: Privatna arhiva

- U sudskoj borbi za svoje dete od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljenjih "dijagnoza", i neslužbeni status "ubice" u pokušaju oca deteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspeo da dobije odmah i sada ono što je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak, pa je nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda "pustio" u javnost vest o pokušaju njegovog ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve to pojedinci služe u takozvanoj "borbi" na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog deteta i da granice "fer pleja" i interesa deteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Nisam ubica, niti ću to postati. Ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sistem koji ne funkcioniše dozvoljava da rade šta hoće uz pomoć novca - poručila je Severina.

Ipak, snimak na kojem je Igor Kojić koji postavlja čudnu stvar ispred Popovićeve kapije nije objasnila.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA