≫ 

Kiji pronađena dva nova tumora, a čeka je još jedan pregled: "Molim Boga da sve prođe kako treba"

- Ostaje mi još kontrola jajnika i baš se plašim šta će pokazati ultrazvuk, ali molim Boga da sve prođe kako treba - poručila je Kija

  • 47
Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Kristini Kiji Kockar 5. novembra je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije operisan tumor dojkee, jedan od tri koja su joj tada pronađena.

Međutim, Kija kaže da su joj pronađena još dva tumora.

- Išla sam pre mesec dana na kontrolu, kod našeg najboljeg dijagnostičara, doktorke Zorke, i pronašli su mi još dva nova tumora koja se nisu videla na mamografiji - kaže Kija.

- Znači, sada ih imam ukupno četiri, s tim što sam jedan, taj koji je bio baš veliki, operisala. Moram redovno da idem na kontrolu, ali doktorka me uverava da nemam čega da se plašim jer su benigni i potpuno joj verujem. Ona je u gradu čuvena po svom radu, a isto tako spasla je život mojoj koleginici stjuardesi jer joj je na vreme otkrila nešto što drugi doktori nisu. Tako da sam mirne glave - rekla je Kija.

- Ostaje mi još kontrola jajnika i baš se plašim šta će pokazati ultrazvuk, ali molim Boga da sve prođe kako treba - poručila je za Svet .

Podsetimo,  Kristina u knjizi navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana - Radanovića zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da je stres u toj meri utiče na nju. Zanimljiv detalj koji je otkrila jeste taj da je Slobodan u to vreme skoro pet dana proveo pored nje. Kristina je navela da je u narednom periodu čekaju redovne kontrole, te da su joj se hormoni usled stresa poremetili.

VIDEO: Kija nakon prve operacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P

    31. maj 2019 | 12:40

    Gledam ovo dete koliki je borac. Nastala iz specifične veze njene majke s tim muškarcem.Ali, bez obzira na to, ta majka ju je uspela ovako vaspitati. Doživeti tolike udarce u zivotu i uspeti, ne samo da se sastavis i kreneš dalje, nego napraviš toliki uspeh. Tako vredna i radna od svoje rane mladosti. A onda, vidim s kim ju je muž bio zamenio. Sa osobom koja je rodjena u braku, uz dva roditelja, koji su se utrkivali ko će više da živi svoj život. Ničemu naučena, ničemu vaspitana. A pored toga ni sama ništa od sebe i svog zivota uradila nije. Nijedan kvalitet pokazala nije. Tuga.

  • Patetika Žrtvanović

    31. maj 2019 | 17:00

    Ova žena će sebi ovim baksuziranjem navući neku boleščinu. Pod jedan nema ona nikakve tumore, već fibroadenomo, dobroćudne kvržice koje ima svaka druga devojka- žena. One su vezane za nepravilan rad jajnika uglavnom, a ne za stres. Mislio sam da jegospođa Bukva najveća paptetičarka, ali ova je prevazišla. Ima li ona intimu ili mora da najjadniji način da opstaje u medijima? Otkačio je bivši muž i sad ne može da vrti priču oko razvoda pa eto pojavi se rezervni plan u vidu kvržica na dojkama, pa će onda Luna, pa Ana, pa Stefan, pa Filip, pa ćukalj, pa Luna, pa Ana.... i tako još mesec- dva i onda je stvarno kraj ovoj medijskoj nakaradi.

  • Mladen Djomla

    31. maj 2019 | 13:02

    Za sve je kriv Balvan i Djogaj stres ostavite je na miru vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA