Kija napravila ogromnu promenu, ovakvu frizuru nikad nije imala, internet se usijao od komentara zbog njenog novog imidža! (FOTO)

"Najlepša", "Divna si", "Med, medeni, slatki..." - bili su samo neki od mnogobrojnih komentara njenih fanova na Instagrmu

  • 77
Kristina Kija Kockar Foto: Marko Jovanović

Kija Kockar rešila je da promeni svoj imidž, pa je tako promenila frizuru. Kija je imala kratku kosu, a sada je stavila nadogradnju do ispod grudi sa talasima.

Kockareva se pohvalila novim izgledom i odmah je pokazala svojim fanovima na društvenim mrežama.

Kija Kija, Printskrin: Instagram/kijakockar

Ova Kijina promena, ako je suditi po komentarima jako se dopala njenim fanovima, pa su je zasuli gomilom komplimenata.

"Najlepša", "Divna si", "Med, medeni, slatki..." - bili su samo neki od mnogobrojnih komentara njenih fanova na Instagrmu.

Kija Kija, Printskrin: Instagram/kijakockar

VIDEO: Stefan Karić na Kijinom rođendanu, ona ga uhvatila za ruku, pa videla kameru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    1. jun 2019 | 19:06

    Čekj zar ona ono nije ismejavala nadogradnju kose pred Lunom i Slobom za crnim stolom.I u lajvu u decembru iz stana se javils imate klip na yt ukucajte Kija live,kada je imala nadograđen rep plave kose rekla ljudima u lajvu kada su je pitali hoće li nositi nadogradnju jasno ovako rekla: A NE to se nikada neće dogoditi ovako rep da ali nadogradnja ne.Bolje rečeno tj Kijice reci da hoću nadogradnju čeznem za njom ali sam je ismejavala jer Luna nosi nadogradnju,željela si da animiraš ljude da ismejavaju i umalovažavaju nadogradnju samo zato jer je Luna nosi.Koji si ti jad od osobe.Nisam fan Lune ne gotivim je samo sam realna.A podržavala i glasala sam na žalost za ovu pokvarenu pakosnu ljubomornu prolupalu hinju Kiju.

  • Kristina

    1. jun 2019 | 19:18

    Nevaspitanje + nekultura + kompleksi = Kija Kockar eks Radanovic.

  • Analiz

    1. jun 2019 | 23:11

    Zena inace nije nesto, ali ovde izgleda tako neuredno, sva nabacana, sta je ovo kakva majica od haljine i non- stop te kratke suknjice do guze a to je jos vise skracuje vizuelno, a noge su joj u gornjem delu premrsave s tim ociglednim razmakom a u listovima debele, i plus ovu slamu sto je nadogradila, kao vrecica krompira! Ovako da se pojavi u nekom boljem klubu u Bg ladno bi je izbacili napolje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA