Kija rešila da zapuši usta hejterima: Neka pojedu sami sebe u svojoj zlobi, svi znamo odakle potiču ti tračevi!

- Nikada nisam tužila te ljude za to - rekla je Kija

Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Kija Kockar progovorila je o lažima koje je čula o seb i dok su je neke nasmejale, bilo je i onih koje su je pogodile.

- Bilo ih je dosta. Od toga da sam imala abortuse, da sam otpuštena iz firme - to mi je bilo najsmešnije - zbog afere sa nekim pilotom, da sam prodala očevu sahranu... U principu, to mi je bilo najgore - rekla je Kija i dodala nešto zbog čega su svi mislili da priča o Anabeli Atijas:

- Svi znamo odakle potiču ti tračevi i ko stoji iza svega toga, tako da me to nimalo ne čudi. Samo takav mozak može tako nešto da smisli i time da se bavi.

Kristina Kija Kockar Kija, Foto: Marko Jovanović

- Nikada nisam tužila te ljude za to. Nekada mi bude žao, ali onda razmišljam da i ti ljudi moraju da jedu pogačice, a ja zaista nikome ne bih uskratila ništa. Neka sami sebe pojedu u svojoj zlobi - zaključila je Kija za "IDJTV".

VIDEO: David i Ana kopiraju Lunu i Slobu... Meni se okrene želudac kad ih vidim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejana

    3. jun 2019 | 10:43

    Sva pakovanja afera Kristini imalo je samo jedan cilj,a to je da se opravda preljuba.Cak se islo dotle da jedna porodica zove i obilazi porodicu ozenjenog coveka.Kristina je zena koja je javno osramocena od strane supruga i sve ostalo sto se pise nikakvog smisla nema.Napadima na nju,a sta je ona radila,kakva je ona bila,hejteri nece oprati ljubavnicu,cak sta vise stvaraju jos veci hejt prema njoj.A o uzdizanju Slobodana,koji je dobar covek??? Decko peva bozanstveno,ko hoce da ga slusa neka ga slusa,ali ne mojte mesati babe i zabe.On nikako posle ucinjenog,ne moze biti dobar covek.Dobar covek i dobar pevac su dva razlicita pojma.Njegov privatni zivot je tako jadan.Ostavite Kiju na miru i pitajte njega zasto je bezao od oba razvoda kad mu je zena tako losa? Zasto perfidno izbegava da prica o nekim stvarima,zasto ne prizna javno svoj odnos sa Kijom,i zasto se i dalje krije iza nekih Kijinih izjava? Covek koji nikad nije imao mu*a da kaze sta se sve desavalo posle i za vreme zadruge nego je to kamuflirao sa tim da ga ne interesuje nista vise i da svima zeli sve najbolje.Za to vreme bagra koju joj je on natovario na ledja pljuje po njegovoj zeni,prikazujuci je najgorom.Verovatno smatraju da bi on ostao sa Lunom da ona nije dosla? Jadno i bedno sta se radi Kristini i dalje.

  • Milos

    3. jun 2019 | 11:35

    Al’ nam je Kija nešto nervozna od jutros, pa se raspisala ovde. Da nije možda zbog dva prazna kluba i tri zakazane tezge za mesec jun dok bivši muž kojeg je imala žarko želju posvadjati sa čekom estradom ima 14 nastupa 😂 Sedi tu i izigravaj žrtvu to je jedino sto umeš, pevanje prepusti profesionalcima

  • Bejbi

    3. jun 2019 | 13:58

    Kija dama za ove nepismene Djogaje, oni su se svuda pokazali kao olosi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA