"On zna da vreme za laži ističe!" Žena sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina se oglasila nakon krivične prijave za proganjanje

- Treba samo da se upitate zašto Miroslav nije odleteo da priloži DNK i dokaže da govori istinu? Mogu vam reći da je sve velika glupost - kaže Mirjana

  • 26

Mirjana Antonović oglasila se nakon što je Miroslav Ilić dao izjavu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, nakon podnete krivične prijave protiv nje za navodno proganjanje.

- Miroslav je saslušan, sad će biti red na mene. Mislim da mojim prijateljima ne moram puno da objašnjavam. Sa ovom glupom tužbom neće uspeti da zaobiđe glavno suđenje. Mogu samo da vam kažem da je glavno suđenje u vezi Devina zakazano za 14. oktobar. On zna da se približava vreme da istina izađe na videlo, a vreme za laži ističe - kaže Mirjana.

- Ovo su očigledno njegovi poslednji trzaji. Sve je već pokusao nebi li zaustavio slučaj. Ne zna više šta bi. Možda misli da me uplaši sa ovim potezom. Treba samo da se upitate zašto Miroslav nije odleteo da priloži DNK i dokaže da govori istinu? Mogu vam reći da je sve velika glupost. Naveo je proganjanje sa tekstovima i jednu priču iz moje knjige kad sam ga iznenadila pre 30 godina. Današnja tehnologija nam je, hvala Bogu, omogućila da blokiramo osobe sa kojima ne želimo da komuniciramo. Da nije tako sudnice bi bile prepune ovakvih kao što je Miroslav - objašnjava Mirjana.

- Kad sam ga iznenadila pre 30 godina, bili smo još uvek u vezi. On vrlo dobro zna šta se sa Devinom i sa mnom dogovarao i diskutovao. Mogu samo da pretpostavim da je kućna cenzura povećala pritisak i zbog toga izvodi jednu glupost za drugom - zaključila je Mirjana.

Podsetimo, Miroslav je protiv Mirjane podneo krivičnu prijavu za proganjanje, povodom čega je saslušan.

Kada je reč o suđenju oko utvrđivanja očinstva, ono traje godinama unazad, pošto Miroslav izbegava da se pojavi na sudu kako bi se zvanično utvrdilo da li je on otac Devina Antonovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    5. jun 2019 | 11:05

    Ne juri ona njega zbog para, imaju oni dovoljno i više no što im treba. Ja mislim da je princip u pitanju, vreme će pokazati. Mirislavu ovo nije trebalo, mogao je na dostojanstven način to da reši ali nije. Zlo od čoveka, što ne uradi dnk, to sve govori o njemu.

  • Mile

    5. jun 2019 | 10:29

    Veliki pevač i umetnik, slavuj iz Mrčajevaca ali na žalost mali čovek....

  • VX

    5. jun 2019 | 11:58

    Obožavao sam njegove pesme,više ne. Porodica je od njega napravila nečoveka.Podrška za nepriznatog sina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA