≫ 

Marija i Siniša Kulić se posvađali nasred ulice, mali Željko bio prisutan, a onda im je policajac napisao kaznu! (VIDEO)

Dok od Miljane nema ni traga ni glasa, njeni roditelji viđeni su sa malim Željkom

  • 5

Marija i Siniša Kulić posvađali su se nasred ulice u Nišu, pored automobila koji su parkirali u blizini doma zdravlja u Nišu!

Sa njima je sve vreme bio mali Željko, njihov unuk, a uprkos dreki i viki beba se na svu sreću nije uznemirila, pa je sve vreme mirno ležao u kolicima.

Međutim, do automobila Kulića došao je policajac koji im je napisao kaznu za parkiranje, a kako se čini, obzirom na to koliko su vikali, mogli su da prođu i sa kaznom za takvo ponašanje na ulici.

Marija Siniša Kulić Policajac je uredno obavio svoj posao, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Inače, od Miljane Kulić na ovom snimku nema ni traga ni glasa, što su potvrdile i komšije u zgradi u kojoj je Kulićeva živela sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Pa znate šta, ona je ovde živela, ali posle kada je otišla u rijaliti, posle toga niko više nije bio. Ja nikoga i ne čujem - rekao je jedan komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zex

    13. jun 2019 | 10:05

    Psihijatrija je majka za njih. Oni su kompletno bolesna ekipa

  • Ena

    13. jun 2019 | 10:49

    I posle svega zasto se sad pise o njima i pridaje znacaj porodici bolesne ucesnice.Mozda je u planu opet povratak Miljane u rijaliti dok se pise o njima.Treba da je vrate pa da unakazi nekoga a mozda i ubije od nje je svasta ocekivati.

  • EL...

    13. jun 2019 | 11:15

    Jadno to dete u toj ludoj familiji 🤔☹️ Dete u autu nema sedište , pored malog se puši i pije !? Njima treba očitati bukvicu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA