≫ 

Kija doživela saobraćajku, hitno prevezena u bolnicu

Kija je prošle noći doživela saobraćajnu nezgodu nakon koje je zadobila lakše povrede

  • 49
Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Kija Kockar prošle noći doživela je saobraćajku nakon koje je prevezena u Urgentni centar, gde su joj lekari konestatovali lakše povrede.

Kija je nakon proslave rođendana emisije "Premijera" na kojoj je došlo do incidenta između nje i bivšeg supruga Slobe Radanovića prilikom uručivanja nagrede, pozvala taksi, ali je na putu do kuće imala saobraćajku.

Povodom cele situacije pozvali smo Kiju koja je potvrdila da je doživela saobraćajnu nezgodu, nakon koje je zadobila lakše povrede.

- Jako sam se cimnula i udarila sam glavu. Neki lik se zakucao u taksi baš kada sam odlazila sa žurke, a dan pre toga sam bila svedok baš kada je lik udario devojku na pešačkom prelazu i pobegao. Dan za danom haos. Dobro sam. Samo sam se jako cimnula. Odmah sam kupila kartu za avion da odem na odmor u nedelju. Ne mogu više. Obaveze, snimanja, baš sam pod pritiskom - rekla je Kija za Telegraf.

VIDEO: Nervozna Kija Kockar samouverena: Ne vidim ko bi mogao da nadmaši mene iz Zadruge

(M. Pantić, D. Bukovčić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    19. jun 2019 | 23:25

    Evo je dežurna patetičarka. Jako je cimnula glavom. Strašno, strašno! Ode kod izmišljenog dečka. Verovatno je samo zbog nje otvorena direkna linija za Madrid. Sledeći korak, rentiraće nekog dečka da se fotografiše s njom i glumi joj partnera. Ha, ha, ha....bolje da se smejem nego da plačem koga sam podržavala i za koga sam glasala.

  • Iva

    19. jun 2019 | 23:08

    Macko, samo gazi! Odmaraj sei nastavi gde si stala!

  • Vitni

    19. jun 2019 | 23:07

    Jaooooo...Jadna Kija. Aman dokle vise. Ziva, zdrava to je najbitnije. Dosta izigravanja zrtve. Sad ce i za to da optuzi Slobu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA