≫ 

Smrtni slučaj u domu Aleksandre Prijović, pevačica se oglasila potresnom porukom (FOTO)

Pevačica je podelila tužne vesti na društvenim mrežama

  • 8

Aleksandra Prijović oglasila se na društvenim mrežama, objavivši tužne vesti o smrti dede Bore Mihajlovića, za kojeg je, kako je više puta isticala, bila izuzetno vezana.

Aleksandra se zajedničkom slikom i emotivnom porukom oprostila od svog dede.

- Mili moj dekice, otišao si mi juče... Mnogo ćes mi nedostajati... Me mogu da ti opišem moju tugu i bol... Madam se da ti je tamo negde bolje i da te anđeli čuvaju... Voli te tvoja unuka najviše na svetu dekice moj... Zauvek - poručila je ona.

Aleksandra Prijović deda Bora Mihajlović Aleksandrina objava na Instagramu, Foto: Instagram/aleksandra__official

Podsetimo, Aleksandra se 21. juna 2018. godine u Beogradu udala za Filipa Živojinovića, a deda Bora zbog lošijeg zdravstvenog stanja nije mogao da prisustvuje venčanju i slavlju.

- Razmišljamo da ga dovedemo na svadbu, ali da bude tu neko sa njim sve vreme, eto čisto da bude malo, pa da ode da spava, ako to bude bilo izvodljivo uopšte. On je zdravstveno u redu, samo je dementan, pa zaboravlja s vremena na vrijeme i mene i sve nas u kući - rekla je Aleksandra pred svadbu.

Inače, Aleksandru je tužna vest zatekla u Monte Karlu, gde je otputovala kako bi sa Filipom Živojinovićem proslavila 1. godišnjicu braka. Takođe, sa njima je na putu i sin Aleksandar.

VIDEO: Veliki intervju Aleksandre Živojinović posle duže pauze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Devojka

    24. jun 2019 | 12:57

    Nisu se vencali ako nisu stavili na insta, covek nije umro dok se ne oproste na insta, nisi posetio neko mesto/grad/drzavu dok se ne okaci slika na insta, nisi u vezi dok ne okacis zajedničke slike na insta...Ne shvatam cemu tolika potreba da se sve neke lepe i intimne stvari pokazuju. 😟

  • interesantno

    24. jun 2019 | 12:45

    Ne razumijem oprastanje od porodice preko drustvenih mreza.

  • Anja

    24. jun 2019 | 12:54

    Bitno da si to objavila, strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA