≫ 

Rada dala 50.000 evra za stan, a nakon jednog poziva počela je neviđena agonija!

Pevačica je odustala od kupovine stana, nakon čega je imala problem sa investitorom

  • 17
Radmila Rada Manojlović Foto: Marko Jovanović

Pevačica Rada Manojlović kaparisala je stan u novogradnji i za njega izdvojila 50.000 evra, te je tako prvu polovinu novca trebalo da da pre useljenja, a drugu polovinu nakon toga.

Međutim, kada su njeni advokati proverili papirologiju, upozorili su je da nikako ne daje novac za kaparu, jer se ispostavilo da objekat nije legalizovan i uknjižen, piše Scandal.

Nakon toga pevačica je investitoru objasnila da je pronašla bolju ponudu i da je odustala od kupovine, ali on je počeo da je proganja, pod izgovorom da je taj stan čuvao za nju i da je odbio mnoge stalne kupce.

Radin advokat poslao je pismo upozorenja investitoru u kom ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, te je i agonija u tom momentu za pevačicu konačno završena.

Radmila Rada Manojlović Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Rada je nedavno svom ocu Radetu poklonila još dva imanja u rodnom Četerežu, za koje je iskeširala 20.000 evra.

Pevačica je posede sa plodnom zemljom kupila kako bi Rade tu sadio organsko povrće, što je, ukoliko se pažljivo posveti tome, danas odličan izvor prihoda.

- To je još friška tema u našoj kući. Sa mnogima nismo ni podelili tu ideju i zamisao. Zaista ne bih mnogo pričala o tome da se nešto ne izjalovi. Znate da sam odrasla na selu i moj tata je odličan poljoprivrednik. Zašto mu ne bih pomogla ako mogu, a i budućnost naša je u poljoprivredi. Danas mnogo ljudi odlazi sa sela i to je žalosno. Zvaću vas na vruć krompir i kajmak kada stignu prvi proizvodi, ali moraćete malo da sačekate na to, ima tu posla oko zemlje do momenta kada počne da rađa - rekla je tada Rada.

Pored oca, Rada trenutno radi na tome da obezbedi i sestru Mariju, kojoj će otvoriti salon, pošto je nedavno završila školu šminkanja.

VIDEO: Doživela sam konflikte i u kući, tada sam bila sa Milanom: Rada objasnila u kakvom je odnosu sa Sašom Popovićem

(Telegraf.rs/Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    25. jun 2019 | 11:12

    Izvinite, ali zasto advokat 'preti' da ce da ga prijavi iako vidi da je klasicna prevara???? A ostale ljude koje taj investitor navuce ko j.b.? Bitno taj 'advokat' skinuo prevaranta Radi sa grbace i jos bez blama pricaju o tome za novine????? ahahaha gde ja zivim majko mila

  • Aaaa

    25. jun 2019 | 10:17

    Zato deca kad ih pitamo u skoli sta zele da budu kad porastu? Jedine zelje su im da budu pevacice i fudbaleri!

  • Alisa u zemlji čudesa

    25. jun 2019 | 10:13

    Lepo, intelektualci neka kupuju stanove na doživotni kredit a pevači i starlete neka keširaju vrtiće! E moja zemljo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA