• 11

Grmeće klubovi: Lukas i Maja Berović ukrstili glasove i pokidali duetskom pesmom "Problem" (VIDEO)

- Na prvo slušanje me je osvojila, rekla sam mu: “Pesma je sjajna, možda bi nešto malo korigovala, ali to ćemo zajedno” - rekla je Maja Berović

  • 11

Godinu dana nakon što je objavila album “Seven” usledila je duetska pesma. Dve muzičke zvezde Maja Berović i Aca Lukas ukrstili su snage, te zajedno izveli numeru "Problem" koja će prema prognozama doživeti veliki uspeh. Duetsku pesmu ekranizovali su zanimljivim spotom, a Maja je još ranije imala želju da snimi duet sa Lukasom, ali ju je on prvobitno odbio. Ovog puta, on je pozvao nju da snime duet. Međutim, ona mu nije zamerila:

– Nisam zlopamtilo, nikom ništa ne uzimam za zlo. Jedno veče pozvao i sav usplahiran i srećan rekao: “Imam sjajnu pesmu za nas, moraš da je čuješ”. Na prvo slušanje me je osvojila, rekla sam mu: “Pesma je sjajna, možda bi nešto malo korigovala, ali to ćemo zajedno”. Ubrzo smo snimili pesmu, a onda spot. Lukas je čovek kom ne možete da odolite, ozbiljan šarmer - rekla je Maja, dok se Aca Lukas nadovezao i priznao grešku.:

- Čovek sam koji priznaje greške. Tog momenta nisam bio u mogućnosti da uradimo zajedničku pesmu. Ali sada mogu da kažem da je sve prošlo odlično i da će ovo biti jedan veliki hit. Ne volim mnogo da pričam, puštam da publika sama donese sud - rekao je Lukas ovim povodom.

Pogledajte spot za pesmu "Problem" Ace Lukasa i Maje Berović:

VIDEO: Maja Berović proslavila rođendan u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aaaa

    Dopada mi se. Mogao je i bez Maje.

  • Pipon

    E ovo je hit, a ne sa onom karleušom gse ni reč ne razumem. Vrh

  • Estrada

    Aca je ovde pokidao,kakav glas,kakva emocija,predobro. Maja solidna.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima