Seksi kostim, bez gaćica: Pogledajte Karleušin stajling za nastup na "Ulaz" festivalu (FOTO)

Još jedno provokativno izdanje JK

  • 46
Jelena Karleuša Foto: Nikola Tomić

Jedna od glavnih zvezda na prvom festivalu "Ulaz" jeste i Jelena Karleuša. Za nastup na ovom muzičkom događaju JK je odabrala provokativno da se obuče. Karleuša je na sebi imala seksi kostim prepun belih tračica, a ono što je primetno jeste da na sebi nema gaćice.

Pred nastup, JK se slikala sa zvezdama "Granda" Martinijanom Kirilovskim i Filipom Pecovskim, kojim je bila mentor u ovom muzičkom takmičenju. Njih dvojica, kao i Milica Čikarić, Katarina Jovanović, nastupiće zajedno na Karleušinom nastuu na festivalu "Ulaz".

Evo i fotografije:

 
 
 
View this post on Instagram
Diva je spremna za nastup na #UlazFestival! Kako vam se dopada njen stajling? #ZvezdeGrandaA post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ebay

    11. jul 2019 | 22:02

    E moj Tosicu..

  • Dusanka

    11. jul 2019 | 22:44

    Pevacica nije, vec bi se reklo deracica ,koja see toliko dete ,da I ne znas sta se desava.Njeno pojavljivanje I citava ta pestava u striptiz klubovima je ponizenje za onog ko dodje I ko je pozvan kao gost .Gost cega -striptizete?!Ne znam koje kvalitete ona ima -niti pevacke Niti izgledom ?!Jedino mozda posluzi za reklamu plastike I silikona ,jer za drugo nije -ne lici ninasta

  • JA

    11. jul 2019 | 22:16

    Fuj !!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA