≫ 

Luna otkrila kako će se zvati njen album prvenac, pa progovorila o velikom sukobu Anabele i Gagija

- Ne želim da čitam njihovo prepucavanje preko novina - rekla je Luna

  • 39
Luna Đogani

Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani već je snimila dve pesme koje će se naći na njenom albumu prvencu, pomirila se sa Markom Miljkovićem, ali sukob između njenih roditelja Anabele i Gagija narušava harmoniju u njenom životu.

Luna je prošle noći u emisiji otkrila kako će sve zvati njen album, ali i da ove nedelje počinje sa snimanjem spotova.

- Snimila sam dve pesme. Jedna se odnosi na Zadrugu 1, ''Deveti krug pakla'', a druga pesma ne znam kako treba da se zove. Ako Bog da, trebalo bi da objavim album, da se zove ''Igra prestola''. Pesmama nisam dala ime. Pevaću malo o prošlosti. Brže su pesme i reči su napisane baš da opišu moje dve godine u Zadruzi. Baš mi se sviđaju moje pesme. Čuje se emocija u mom glasu. Što se tiče spotova, Neš mi radi ove nedelje treba da smislimo, ima došta ideja. Ljudi koji mi rade pesme su oduševljeni kako sam ja sve to iznela odmah - rekla je ona.

Luna Đogani

Luna, Printskrin: RTV Pink

Luna je potom prokomentarisala i velliku svađu koja se dogodila između njenih roditelja, kada je Anabela javno optužila Gagija da ju je varao sa njenim prijateljicama i navela da sukob roditelja najteže ponosi njena mlađa sestra Nina.

- Kad sam ulazila bila je totalno drugačija situacija, oni su radili zajedno, snimali su pesmu, uvek su se trudili da imaju dobar odnos zbog nas. Kad sam izašla svašta se izdešavalo, nisam htela da se mešam, ja sam ih samo zamolila da ako ne mogu da imaju dobar odnos da nemaju nikakav odnos. Ne želim da čitam njihovo prepucavanje preko novina. Laž je bila da je moj otac izjavio da je moja majka potrošila novac koji sam zaradila, ona je to uložila u stan, moj otac je to i demantovao. Ja sam ih zamolila, najviše zbog Nine, njoj to najteže pada, ona je u pubertetu, ne može to da shvati, zamolila sam ih da to stišaju. Oni su me poslušali. Ja sam jako vezana i za majku i za oca, ja želim da ih imam oboje pored sebe - ispričala je Luna.

Gagi I Anabela, sajam

Anabela i gagi, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Luna i Marko se pomirili, u emisiji prštali poljupci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogu

    16. jul 2019 | 09:43

    Al bitno da je Kija pevacica izbacila Zlatana, i da je uzor Bjons😂😂😂😂😂😂.Luna je za ovu institucija !

  • Sasa

    16. jul 2019 | 09:39

    Jedva cekam da zapeva uzivo...

  • Bože me sačuvaj

    16. jul 2019 | 10:57

    Hvalite me usta moja! Nikada nisam upoznala osobu da je toliki ego manjak! "U mom glasu se oseti emocija"? Valjda to treba da kaže neko ko se razume u muziku A ne ona sama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA