"Volim vas, klinci!" Željko obišao decu iz Zvečanske na moru i uputio im emotivnu poruku (VIDEO)

Mitrović uživao u društvu klinaca u Bjeloj

  • 9
ŽELJKO MITROVIĆ ISPRATIO NA LETOVANJE I DRUGU GRUPU DECE IZ ZVEČANSKE

Foto: Press služba TV Pink

Kao što ste u toku jučerašnjeg dana imali priliku da vidite na društvenoj mreži Instagram, Željko Mitrović se pravo sa odmora na Santoriniju uputio u Bijelu, kako bi obišao decu iz Zvečanske koje je 6. jula ispratio na letovanje.

On je prvo objavio snimak sa trajekta, na kom je bio sa Goranom Radenovićem, direktorom TV Pink M, i najavio da je krenuo put Bijele kako bi se uverio da klinci uživaju na letovanju.

- Goran Radenović, direktor TV Pink M, i ja smo na trajektu, idemo da posetimo decu u Bijeloj. Idemo da proverimo da li je bilo dovoljno plivanja - rekao je Željko u videu, a onda se njegovim pratiocima obratio i Goran Radenović:

- Deca su uživala, pravo su iz autobusa otišla da plivaju, videćete, deca su fenomenalno.

 

Željko je potom objavio snimak sa plaže, sa svojim malim drugom, a deca su bila oduševljena zbog ovog iznenađenja.

- Nema veće sreće i radosti u životu jednog čoveka od trenutka kad oseti beskonačnu zahvalnost ove divne dečice iz Zvečanske! Pošto znam da me pratite na Instagramu i da ćete pročitati ovo, evo poruke VOLIM VAS KLINCI MNOGO, ZAUVEK VAŠ ŽELJKO! - napisao je Željko uz video.

On je potom, zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem uživao u razgovoru sa klincima, a jedan momak je specijalno za Željka zasvirao i gitaru.

 

Podsetimo, pored plaćenog letovanja, Željko i njegova kompanija "Pink Media Group" su klincima iz doma za nezbrinutu decu obezbedili i džeparac i poklon paketiće sa svim neophodnim stvarima za bezbrižno letovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA