≫ 

Posle Mikija, Bore, Baneta i Tome, Nadežda imala seks sa još jednim učesnikom Zadruge!

- Nadežda i Đekson su imali seks prošlog leta, nakon promocije dueta pesme Sanje Stanković i Ane Korać, koja je održana na jednom prestoničkom splavu - ispričao je dobro obavešteni izvor, koji je čak video celu vrelu akciju

  • 20
Nadežda Biljić

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nadežda Biljić nije se libila da tokom prve i druge Zadruge ima seks pred kamerama, pa su tako, tokom nepune dve godine, njeni seksualni rijaliti partneri bili Miki Đuričić, Toma Panić, Bane Čolak i Bora Santana.

Doduše, sa Borom nije spavala pred kamerama, već po završetku prve sezone Zadruge, što je ona otkrila milionima gledalaca.

Ipak, spisak se tu nije završio, s obzirom na to da je Biljićeva imala odnose sa još jednim rijaliti učesnikom, a reč je o Nemanji Đeriću Đeksonu!

- Nadežda i Đekson su imali seks prošlog leta, nakon promocije dueta pesme Sanje Stanković i Ane Korać, koja je održana na jednom prestoničkom splavu - ispričao je dobro obavešteni izvor, koji je čak video celu vrelu akciju.

Zadrugovizija

Foto: Nikola Tomić

- Njih dvoje su najpre đuskali, smejali se, šaputali jedno drugom na uvo, nazdravljali i pili alkohol kao da je voda. Svima koji su bili u njihovom društvu bilo je jasno da se nešto dešava između njih - dodao je izvor blizak Nadeždi i Đeksonu.

Par se u jednom momentu izgubio sa splava, pošto se reper ponudio da je otprati kući jer je te noći popila više nego inače. Međutim, budući da su oboje bili pomalo pijani i prilično napaljeni, nisu ni stigli do kuće i kreveta, već su u naletu strasti posao obavili na lisu mesta.

- Bukvalno su se dohvatili čim su izašli sa splava i jedva su se doteturali do parka. Iako se sve desilo tokom ranih jutarnjih sati, ipak je bilo prolaznika, koji nisu mogli da ih ne primete, pogotovo što su oboje u tom trenutku bili u žiži pažnje javnosti. Međutim, njih to kao da nije interesovalo - objašnjava izvor.

Zadruga 2, Žurka, Pink Šimanovci

Nadežda Biljić, Foto: Nikola Tomić

- Scena je bila kao u porno-filmovima. On pijan i napaljen, a ona kao da nikoga osim njega ne vidi. Odvukli su se nekako do tog parkića nadomak parkinga i seli na klupicu. Tačnije, on je seo, a ona ga je zajahala - ispričao je za VIP izvor koji se zatekao na licu mesta.

- Pokreti, njeno njihanje kukovima, uzdasi, poljupci... Sve je to jasno ukazivalo na to da uživaju u žestokom seksu, ali i da im ne smeta što su na javnom mestu. Naprotiv, nakon što su završili započeto, sa osmehom su napustili park i pozvali taksi - završio je izvor.

Nadežda je, na sve navedene informacije, počela da se smeje, a onda je "umotano" odgovorila.

- Pa ja ne znam šta je bilo juče, a ne pre godinu dana. Ako je i bilo, davno je zaboravljeno - rekla je kroz smeh Nadežda Biljić.

Đekson je, podsetimo, tokom Zadruge bio sa Anđelom Vešticom, Minom Vrbaški, Andrijanom Radonjić i Jelenom Krunić.

VIDEO: Opa, Nadežda, pao seks sa Tomom! Od njihovih uzdaha tresla se Zadruga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi73

    17. jul 2019 | 10:19

    Gde je red da stanem😀

  • Milojko

    17. jul 2019 | 09:30

    Mogli smo je svi onda zajahat kad se ne seca nicega , sta ima veze.

  • vesna

    17. jul 2019 | 10:27

    Nije ona baš najbolje....tako da nije trebala ulaziti u rijaliti!!!!!!Šteta što se nije pokazala u boljem izdanju jer dobro pjeva!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA